Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir şu sıralar dizilerde yok ama merakla beklenen projesi yolda!

Demet Özdemir şu sıralar dizilerde yok ama merakla beklenen projesi yolda!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisinden sonra kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayan Demet Özdemir, son dönemin çok konuşulan ve yapımcıların peşinden koştuğu bir isim. Özdemir, son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynamıştı. Yeni sezonda ise dinlenmeyi tercih etti oyuncu.

Şu sıralar herhangi bir dizi projesi ile adı anılmıyor. Daha çok Oğuzhan Koç ile ayrılığı ile gündemde oyuncu. Özdemir’i dizilerde yeniden görmek isteyen hayranları heyecanlı ancak bu kez diziyle değil, bir filmle gelmeye hazırlanıyor!

Bir süre önce Pantene markasının yüzü olan oyuncu, reklamlarında da rol almaya başlamıştı. Şimdilik ekranda reklamlarıyla idare eden hayranları için romantik komedi tarzındaki filmiyle gönülleri alacak oyuncu.

Şükrü Özyıldız ila başrolünde oynadığı film için bekleyiş başladı. Özdemir’i romantik komedide izlemek isteyenler, bu filmi merakla bekliyor. Geçtiğimiz yaz Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasından sonra Aşk Taktikleri filminde rol almıştı Özdemir.

Hayranları bu filmi beklerken, Şükrü Özyıldız’dan gelen bir paylaşım heyecan yaşattı. Netflix için çekilen filmin yakında yayınlanacağı düşüncesini doğuran aşağıdaki paylaşımda Özdemir ve Özyıldız’ın çekimler sürecindeki bir pozları yer alıyor.

Paylaşıma düşülen not ise heyecanı ikiye katladı! Şükrü Özyıldız’ın, ‘Çok az kaldı’ notuyla Aşk Taktikleri filmine gönderme yaptığı anlaşılıyor.

Aşk Taktikleri filminin senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu kaleme alırken, yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak yapmıştı.  Yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği filmde ayrıca Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol aldı.