Ana sayfa Dizi Haberleri Merakla beklenen Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi içinizi saracak…

Merakla beklenen Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi içinizi saracak…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni ve iddialı yapımlarından birisi olan Üç Kız Kardeş ile ilgili çalışmalar uzun süredir devam ediyor. Dizinin setinde yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle çekimlere ara verilmişti. Karantina süreçlerinin bitmesinin ardından çekimler başladı ve hızla ekrana çıkmak için çalışmalar sürüyor.

İclal Aydın’ın aynı isimli romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş’te genç neslin sevilen ve beğeni toplayan isimleri ile deneyimli ve usta oyuncular bir araya geliyor. Sıcak aile ilişkileriyle birlikte insanın içini ısıtan hikayesiyle de dikkat çekmesi bekleniyor dizinin.

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinin çekimleri aslında daha önce başlayacaktı ama koronavirüsle birlikte hazırlık aşamasındaki bazı aksaklıklar yüzünden sete geç çıkıldı. Çekimleri Ayvalık’ta nihayet başlayan diziyle ilgili heyecan da artıyor!

Dizinin çekimlerinin başlaması ile birlikte setten ilk fotoğraflar da geldi. Başrollerinde İclal Aydın ve Reha Özcan’ın yer aldığı dizide, Zalim İstanbul ile dikkatleri çeken Berker Güven de yer almakta. Ayrıca yine genç kuşağın başarılı oyuncularından Özgü Kaya ve Almila Ada da kadroda.

Merakla beklenen Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi içinizi saracak... 8

Yönetmenliğini Eda Toksöz’ün üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Demircan Kaçel, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay , Emre Kıvılcım, Mert Özcan, Ece Baliç yer alıyor

clal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı adlı kitabından uyarlanan dizinin hikayesi ise şöyle:

“Bir zamanlar, bir ülkenin en güzel denizine bakan bir evde üç kız kardeş yaşardı. İsimleri Türkan, Dönüş ve Derya idi. Babaları Sadık Bey ve anneleri Nesrin Hanım’la birlikte geceleri kucak kucağa oturur, gelecekte onları bekleyen şahane yılların hayallerini kurarlardı. Türkan, Dönüş ve Derya’nın, Ayvalık’ın çam kokulu sokaklarında geçen masal gibi çocukluğu, onları yetişkin dünyasının acımasızlığına hazırlamamıştı belki.

Merakla beklenen Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesi içinizi saracak... 9

Hiçbir hayatın, hiçbir seçimin göründüğü kadar kolay olmadığını, bazen en büyük, en akla gelmeyecek sırların en güvendiklerimizin kalbinde saklandığını, en korkulacak hastalıkların gün gelip geçmişi derleyip toplayabileceğini anlamak zaman istiyordu. Ayvalık’ın denize uzanan taş sokaklarından, nice yaşamlar görüp geçirmiş zeytin ağaçlarından, hayatın kaynağından akan suyundan, eski evlerinden doğmuş bir aile hikayesi Üç Kız Kardeş. Bir mutsuzluk hikayesi değil; neşeli günleri yad ede ede iyiliğe dönüşün hikayesi.”