Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’un Vartolu’sunu unutun! Erkan Kolçak Köstendil, sıradışı bir dizi ile dönüyor!

Çukur’un Vartolu’sunu unutun! Erkan Kolçak Köstendil, sıradışı bir dizi ile dönüyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin fenomen olan dizilerinden Çukur’daki Vartolu karakteri ile Erkan Kolçak Köstendil, oyunculuk hayatında hiç unutulmayacak bir karaktere imza attı adeta! Dizideki performansı ile büyük beğeni toplayan Köstendil, Çukur’un final yapmasının ardından bir süredir ekranda yer almıyor. Dizi devam ederken, kendisi gibi oyuncu olan eşi Cansu Tosun’dan oğlu Marsel dünyaya gelmişti.

Dizinin yoğun çekimlerinin sona ermesinden sonra ailesine daha çok zaman ayırma imkanı bulan Erkan Kolçak Köstendil, ayrıca tek kişilik gösterisi ’12 Numaralı Adam” için de çalışmaları sürdürmekte. Ekrana çıkmasa da sahneye çıkarak izleyici ile buluşan Köstendil, sahne performansı ile de beğeni toplamakta.

Erkan Kolçak Köstendil’i yeniden dizilerde görmek isteyenler ise güzel haber kısa bir zaman önce geldi! Oyuncunun rol alacağı diziyle ilgili henüz net bilgiler yok ama kulislere sızan kimi haberler şimdiden heyecanı arttırıyor!

Çukur'un Vartolusunu unutun! Erkan Kolçak Köstendil, sıradışı bir dizi ile dönüyor! 38

En son BluTV için Yeşilçam filmini çeken ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yeni projesinde Erkan Kolçak Köstendil de yer alacak. Oyuncunun, Vartolu ile izleyicinin hafızasında oluşturduğu imajın ardından bu kez bambaşka bir karakterle dijital bir dizide oynaması gündemde.

Bu yeni dizinin ismi Yaratılan! Dizinin başrolünde, Mucize Doktor dizisi ile büyük bir çıkış daha yapan genç ve başarılı isim Taner Ölmez yer alıyor. Ölmez, BluTV için çekilen Alef dizisini henüz yeni bitirdi. Şimdi Yaratılan dizisinde Erkan Kolçak Köstendil ile kamera karşısına geçecek.

Çukur'un Vartolusunu unutun! Erkan Kolçak Köstendil, sıradışı bir dizi ile dönüyor! 39

Yaratılan dizisi, Netflix için çekiliyor. Bu iki ünlü oyuncu ile birlikte her projesiyle konuşulan Çağan Irmak’ın da ismi birleşince, dizi şimdiden merak konusu olmaya başladı bile! Projeyle ilgili olarak “Sıra dışı bir dizi” tanımlaması yapılırken, oyuncuların da izleyiciyi şaşırtacak rollerde yer almaları bekleniyor. Yaratılan dizisinin yapımcılığını O3 Medya üstlenirken, titizlikle hazırlıkları sürdürülen Yaratılan’ın kalplere dokunan bir iş olacağı da yine kulis bilgileri arasında yer alıyor…