Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, süper kahraman olsaydı hangi gücü isterdi?

Demet Özdemir, süper kahraman olsaydı hangi gücü isterdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünyayla Benim Aramda dizisinin dört başrol oyuncusu, Disney Plus’ın eğlenceli videosu için bir araya geldi. Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan ile Metin Akdülger’in eğlenceli sohbeti de izleyicilerin büyük ilgisini çekti.

Demet Özdemir, bir süper kahraman olsaydı hangi gücü sahip olmak isteyeceği ile ilgili bir soruya yanıt verdi. Ünlü oyuncu, “Sanıyorum ki, düşünce okumak isterdim” diyerek da arkadaşlarını bir hayli şaşırttı. Buğra Gülsoy bu durumu ‘Çok tehlikeli’ şeklinde yorumladı. Metin Akdülger de rol arkadaşının bu arzusuna şaşırdığını belirtti. Demet Özdemir, “Çünkü oraya çok yakın bir yerde olduğumu hissediyorum” dedi.

Demet Özdemir, süper kahraman olsaydı hangi gücü isterdi? 8

Zeka ve güzellik arasında bir tercih yapmak zorunda olsaydı Buğra Gülsoy, hangisini seçerdi. Bu soru da zekayı tercih eden Buğra Gülsoy, bunun sebebini ise şu sözlerle anlattı:
“Çünkü zekanın bence insana daha güzellikte bulunamayacak başka bir aura kattığını düşünüyorum.”

Demet Özdemir, rol arkadaşının hangi cevabı vereceğini bildiğini önceden bilirken, kendisinin de Buğra Gülsoy gibi düşündüğünü ortaya koydu.

Demet Özdemir, süper kahraman olsaydı hangi gücü isterdi? 9

Hafsanur Sancaktutan da zeki insanlara aşık olmak gibi bir klişe durum olduğundan bahsederken, “Zeki insanlara aşık olunan bir durum var, zeki insanlardan etkilenme var” dedi.

Zekanın insan için en önemli şeylerden birisi olduğundan bahseden Demet Özdemir, bunun iletişim kurmak için de gerekli olduğuna değindi.

Bilinçli olmanın öneminden bahseden Buğra Gülsoy ile birlikte, Metin Akdülger de zekanın başarı ve maddi kazanım ile doğru orantılı olunca çok güzelleştirdiğini söyledi.