Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Fahriye Evcen siyah beyaz pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu renkli maskesiyle dikkat çekti!

Demet Özdemir ve Fahriye Evcen siyah beyaz pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu renkli maskesiyle dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üçü de son yılların çok konuşulan, beğeni toplayan, başarılı ve güzellikleriyle de hayranlarının takibinde olan oyuncular. Demet Özdemir ve İrem Helvacıoğlu şu sıralar ekrandaki dizileriyle gündemde. Fahriye Evcen ise uzun süredir dizilerde yok ama yine de kendisini unutturmadığı gibi hayranlarının da onu unutmaya niyeti yok!

Şimdi bu üç oyuncunun son paylaşımlarına bir göz atalım… Instagram’da yaptıkları paylaşımlarla dikkat çeken Demet Özdemir, hayranlarını mutlu ediyor. Etkin bir kullanıcı olan Özdemir, kamera arkası pozlarıyla da ilgi topluyor.

Rol aldığı tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin setinden sık sık paylaşımlar yapan oyuncunun en çok sevdiği  fotoğraf çekme yerlerinden birisi de karavanındaki aynası!

Aynadan pek çok fotoğrafını instagram’dan da paylaşmakta. Oyuncu, son olarak deri kıyafetleriyle verdiği pozunu siyah beyaz paylaşmış.

Fotoğrafın renkli olup olmamasının hayranları için önemi yok! Her şekilde yaptığı paylaşımlar sosyal medyada bir anda etkileşime giriyor. Bu da onlardan bir tanesi oldu…

Demet Özdemir ve Fahriye Evcen siyah beyaz pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu renkli maskesiyle dikkat çekti! 9

Fahriye Evcen, 2017 yılından beri dizilerde yok. Aynı yılın Haziran ayında Burak Özçivit ile evlenen Evcen, 2019 yılında da oğulları Karan’ı dünyaya getirmişti.

Geçtiğimiz günlerde ismi bir diziyle anıldı ama konuyla ilgili bir gelişme yaşanmadı. Şimdilik hayranları merakla gelecek haberleri bekliyor.

Fahriye Evcen de ekranda olmadığı süre içinde çeşitli markaların reklamlarında rol alarak ve instagram paylaşımlarıyla hayranlarının karşısına çıktı.

Oyuncunun son yaptığı paylaşım aşağıda. Siyah beyaz olarak yayınladığı pozuyla oyuncu, yine hayranlarının büyük beğenisini kazandı…

Demet Özdemir ve Fahriye Evcen siyah beyaz pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu renkli maskesiyle dikkat çekti! 10

İrem Helvacıoğlu ise Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından büyük iddialarla başlayan Seni Çok Bekledim dizisiyle ekrana gelmeye başladı.

Star TV’de yayınlanan ve başrolünü Özcan Deniz ile paylaştığı dizi için kısa bir süre önce final kararı verildi. Ne yazık ki uzun süredir ekranda yeniden onu görmek isteyen hayranları bu duruma üzüldü.

Ancak İrem Helvacıoğlu’nun bu duruma hiç moralini bozmadığı da instagram paylaşımlarından görülüyor. Dizi sektöründe olağan bir durum artık final haberleri.

İrem Helvacıoğlu’nun son yaptığı paylaşımlardan biri de aşağıda. Oyuncunun yüzündeki renkli maske eğlenceli ve esprili kişiliğini de yansıtıyor adeta…

Demet Özdemir ve Fahriye Evcen siyah beyaz pozlarıyla, İrem Helvacıoğlu renkli maskesiyle dikkat çekti! 11