Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız bir numara! Aşk Taktikleri filminin başarısı parmak ısırtıyor!

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız bir numara! Aşk Taktikleri filminin başarısı parmak ısırtıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ile Şükrü Özyıldız ikilisi, geçtiğimiz yaz ayında romantik komedi filmi Aşk Taktikleri için sete çıkmıştı. Hayranlar da o günden bu yana ikiliyi sosyal medyanın zirvesinde tuttu. 11 Şubat Cuma günü ise Aşk Taktikleri filmi Netflix’te yayınlandı.

Filmin paylaşılması ile birlikte kısa sürede yüzbinlerce kişi birbirinden farklı ülkelerde de olsa filme ilgi gösterdi. Aşk Taktikleri, birkaç gün içinde Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girdi.

İki ünlü ismin hayranları da sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla filme övgülerde bulunurken, bu etkileşim dalgasının birçok ülkede yayılması izlenme oranlarının da artmasını sağladı.

Aşk Taktikleri filminin Netflix’te en çok izlenen içerik olduğu ise rakamlara yansıdı. 14 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında 16 milyon 860 bin saat izlenen Aşk Taktikleri, Netflix’te bir numaraya yükseldi.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız bir numara! Aşk Taktikleri filminin başarısı parmak ısırtıyor! 7

Filmin elde ettiği bu büyük başarı da sosyal medyada yapılan etkileşim çabalarının ne kadar önemli sonuçlar doğurduğunu bir kez daha ortaya koydu.

Demet Özdemir’in bu başarıdaki payı bir hayli yüksek. Ünlü oyuncunun dünya çapında milyonlarca hayrana sahip olduğunu ve her projesini de yakından takip ettiklerini söyleyebiliriz.

Bu da Netflix gibi uluslararası bir platformda bir Türk yıldızın ne kadar önemli başarılar elde edebileceğinin kanıtı olarak dikkatleri çekiyor.

Şükrü Özyıldız da bu süreçte çok geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekerek, Demet Özdemir’in popülerliğine doğru adım adım ilerliyor… İki ünlü ismin yeni bir projede hatta bir televizyon dizisinde bir araya gelmeleri için hayranlar sosyal medyadan kampanya yapmaya da başladı.