Ana sayfa Dizi Fragmanları Mesleğine aşık öğretmenler atv’nin Adı Sevgi dizisinde kendisini bulacak!

Mesleğine aşık öğretmenler atv’nin Adı Sevgi dizisinde kendisini bulacak!

tarafından ker_def

Tanıtımlarıyla büyük beğeni toplayan atv’nin yeni dizisi “Adı Sevgi”nin afişi yayınlandı. “Asla Yalnız Yürümeyeceksin” sloganıyla ekrana gelecek dizinin fragmanları büyük ilgi çekti. Dizinin afişi de paylaşıldı ve etkili bir hikayenin gelmekte olduğu da anlaşılıyor…

Başrollerini Yunus Emre Yıldırımer ve Gizem Güneş’in paylaştığı “Adı Sevgi”nin yapımcılığını Koliba Film üstlenirken, dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. “Adı Sevgi”, yakında atv ekranlarına gelecek ve öğretmenlik mesleğinin ne kadar önemli bir meslek olduğu bir kez daha izleyiciler tarafından fark edilecek. Mesleğine aşık öğretmenlerin kendilerini bulacağı yeni dizide öğrencileri için mücadele eden bir kadın öğretmenin azmini göreceksiniz.

Mesleğine aşık öğretmenler atv'nin Adı Sevgi dizisinde kendisini bulacak! 8

“Adı Sevgi”, hayallerinin ve umutlarının peşinden koşan mesleğine aşık genç bir öğretmenin, kararlılık, sevgi ve fedakarlıkla verdiği amansız mücadeleyi, öğrencilerde, ailelerde ve bütün kasabada yarattığı değişimi anlatıyor. Kuzey Yıldızı dizisindeki Feride karakteri ile çok dikkat çeken Gizem Güneş, bu sefer de fedakar bir öğretmen rolü ile başrolde yer alıyor. Genç oyuncu adına da bu dizi kariyerinin en önemli fırsatlarından birisi olacak.

Mesleğine aşık öğretmenler atv'nin Adı Sevgi dizisinde kendisini bulacak! 9

Gerçek yaşamda örneklerine sıkça rastladığımız toplumsal sorunlara vurgu yapan “Adı Sevgi”, etkileyici hikayesiyle büyük beğeni toplaması ve dram yapımlarını çok seven atv izleyicilerinin de kısa sürede hikayeye bağlanması bekleniyor.

Yakında atv ekranlarına gelecek dizide, usta oyuncu kadrosunun yanı sıra sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geliyor.

Yunus Emre Yıldırımer’in başrolü Gizem Güneş ile paylaştığı “Adı Sevgi”nin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor: Fatih Al, Nihan Büyükağaç, Mehtap Bayri, Okday Korunan, Hande Kaptan, Asya Kasap, Mert Doğan, Serpil Gül, İlker Sami Kılıç, Asena Keskinci, Esat Polat Güler, Kürşat Demir, Ece Koroğlu, Cenk Hakan Köksal, Lara Domaç, Sıla Korkmaz, Arzu Güler, Bora Kırkım, Ozan Güçlü ve Berfu Öngören.”

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Sadullah Celen’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen ve Murat Can Tura kaleme aldı. Müzikleri ise Kalan Müzik/Engin Arslan yaptı.