Ana sayfa Sinema Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisini Aşk Taktikleri filminin heyecanı sardı

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ikilisini Aşk Taktikleri filminin heyecanı sardı

tarafından kadir kadir
Demet Özdemir'in rol arkadaşı Şükrü Özyıldız

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sona ermesiyle televizyon ekranlarına yeni bir proje gelene kadar ara veren Demet Özdemir, Netflix’te yayınlanacak yeni filmi Aşk Taktikleri ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Romantik komedi türündeki film, 14 Şubat Sevgililer Günü’nden birkaç gün önce ekrana gelecek ve 11 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak. Filmde güzel oyuncuya başrolde yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız eşlik edecek.

Şükrü Özyıldız en son Akıncı dizisinde rol aldı

Geçtiğimiz sezon ATV’de yayınlanan, NTC Medya imzalı aksiyon türündeki televizyon dizisi Akıncı’da rol alan Şükrü Özyıldız, başrolde Akıncı/Fatih karakterini canlandırmıştı. Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan 20. bölümüyle sezon finali yapan dizi sonrasında Özyıldız zamanını tatil yaparak ve Aşk Taktikleri filmine hazırlanarak geçirdi.

Şükrü Özyıldız, kısa süre önce filmin yakında yayınlanacağına dair ilk işareti vermiş ve rol arkadaşı Demet Özdemir’le çekildiği bir fotoğrafı “çok az kaldı” diyerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Bu paylaşım filmi dört gözle bekleyen hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Hatta ikilinin arkadaşları Atakan Çelik de bir yorum yaparak “Keşke bu ikiliyle aynı projede yer alabilseydim ????????” diyerek filmde oynama isteğini dile getirdi.

Atakan Çelik'in Aşk Taktikleri yorumu

Senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu’nun yazdığı, Saner Ayar’ın yapımcılığını yaptığı filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstleniyor. Filmde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik rol alıyor.