Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisi reytinglerde Survivor All Star ve Teşkilat dizisini geçti

Yargı dizisi reytinglerde Survivor All Star ve Teşkilat dizisini geçti

tarafından kadir kadir
yargı reytinglerde teşkilat ve survivor ı geçti

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sezonun en çok dikkat çeken ve heyecanla izlenen yapımlarının başında gelen Yargı dizisi reytinglerde de kendini göstermeye devam ediyor.

Pazar günkü izlenmelerin ardından reyting sonuçları açıklandı ve AB grubunda birinciliği Yargı elde ederken ikinci sırada Teşkilat, üçüncü ise Survivor All Star yer aldı. Total izleyici grubunda birinciliği Teşkilat, ikinciliği Survivor All Star, üçüncülüğü ise Yargı aldı. 20+ABC 1 grubunda ise birinci sırayı Yargı alırken, ikinci sırada Survivor All Star, üçüncü sırada ise Teşkilat kendine yer buldu. Böylece Yargı dizisi reytinglerde Survivor All Star ve Teşkilat’ı geride bırakmış oldu.

16 Ocak reyting sonuçları
Diziyi birinciliğe ulaştıran son bölümde Ilgaz’ın sevdiği kadın uğruna verdiği hukuk mücadelesi Ceylin’in tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasıyla yeni bir boyut kazanır.

Ailesinin evinde kendisini yabancı hisseden Ceylin, Ilgaz’ın evine sığınmıştır. Birbirlerine sarılarak geçirdikleri bir gecenin ardından Tilmen’lerin Şile’deki evine giden çift, nihayet Ceylin’in olayları hatırlamaya başlamasıyla biraz rahat nefes alır.

Yargı dizisi reytinglerde Survivor All Star ve Teşkilat dizisini geçti 2

Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Ali Bilgin’in yönettiği, Ay yapım imzalı Yargı’nın geniş oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Ayşenil Şamlıoğlu, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nergis Öztürk, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş.”