Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir yazı özledi! Nilperi Şahinkaya’da Cansu’dan eser yok!

Demet Özdemir yazı özledi! Nilperi Şahinkaya’da Cansu’dan eser yok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sevilen iki dizinin başarılı üç kadın oyuncusu, hem ekrandaki işleriyle hem de sosyal medyadaki paylaşımlarıyla hayranlarının merakla takip ettiği isimler. Demet Özdemir ve Nilperi Şahinkaya, genç, başarılı ve güzellikleriyle de dikkat çeken oyuncular. Rol aldıkları yapımlarda isimlerinden söz ettirirken, hayranları onları sosyal medyada da ilgiyle izliyor.

Bu üç iki son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım… İlk sırada Demet Özdemir var. tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle konuşulan oyuncu, aynı zamanda da instagram sayfasını etkin bir şekilde kullanıyor.

Takipçilerini hiç habersiz bırakmayan Özdemir, sık sık setten paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Son yaptığı paylaşımlardan birinde ise yaz sezonunda çıktığı tekne turundan bir pozu geldi.

Kırmızı çiçekli elbisesiyle verdiği pozu paylaşan oyuncunun yaz aylarını iple çektiği görülüyor! Tatile gidesi gelmiş ama ne yazık ki bu yaz uzun  bir tatil yapamayacak! Zira oyuncu, yaz döneminde bir romantik komedi filminde oynayacağını bir süre önce duyurmuştu…

Demet Özdemir yazı özledi! Nilperi Şahinkaya'da Cansu'dan eser yok! 8

Gelelim Nilperi Şahinkaya’ya… Oyuncu, Yasak Elma dizisinin ‘kötü kadını’ Cansu olarak ekranlarda yer alıyor. Daha önce ömrü kısa süren Yeni Hayat dizisiyle ekrana geliyordu. Sezon başında başlayan dizi, ne yazık ki reytinglere yenik düşerek 9. bölümde ekrana veda etmişti.

Nilperi Şahinkaya, başarılı oyunculuğu ile takdir gören bir isim. Oyuncu, rol aldığı projelerde performansı ile konuşuluyor. Yasak Elma’da da her ne kadar sevilmeyen bir karakteri oynasa da hayranlarından övgü dolu yorumlar ve beğeniler alıyor.

Şahinkaya’nın aşağıdaki renkli pozuna bakınca, Cansu ile aralarındaki uçurumu görmek de mümkün. Nerede o “Cansu’nun öfkeden parlayan gözleri, nerede Nilperi Şahinkaya’nın bu hali?” diyesi geliyor insanın.

Renkli kişiliği, magazinden uzak hayatı, samimi ve doğal halleriyle Nilperi Şahinkaya, hayranlarının ilgiyle takip ettikleri bir isim…

Demet Özdemir yazı özledi! Nilperi Şahinkaya'da Cansu'dan eser yok! 9