Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’ın notuna İsmail Demirci’den ateşli gönderme!

Hande Soral’ın notuna İsmail Demirci’den ateşli gönderme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü çift Hande Soral ve İsmail Demirci, uzun süreli beraberliklerinin ardından 2017’de evlenmişlerdi. Mutlu bir evlilik sürdüren ikili, şu sıralar birbirinden ayrı bir hayat sürmek durumunda kalıyorlar! İki ayrı dizinin oyuncusu olarak farklı şehirlerdeler haftanın çoğunda.

Hande Soral, Bir Zamanlar Çukurova dizisine Ümit karakteriyle katılarak diziye bambaşka bir hava getirdi. Her rol aldığı dizide oyunculuğu ile büyük dikkat çekiyor. 

atv’nin sevilen dönem dizisi için şu sıralar Adana’da. Fırsat buldukça İstanbul’a geliyor. Ancak eşi İsmail Demirci de Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde oynuyor ve Ordu’da yapılan çekimler nedeniyle çok fazla İstanbul’a gelemiyor. 

Fırsat yaratıp buluşmaya çalışan çift, arada sırada sosyal medya paylaşımlarında da birbirlerine laf atıyorlar. Son olarak Hande Soral, bir moda çekiminden pozunu instagram’da paylaştı ve “Hatırlasam anlatacak çok şeyim var” notunu düştü. 

Eşi İsmail Demirci’den de yorum gecikmedi. Demirci, “Hatırlatırız” notuna ateş emojisi ekleyerek yanıt verdi. 

Bu arada diziden kısa bir süre önce ayrılan Uğur Güneş de Hande Soral’ın pozuna “Heytt bea” şeklinde bir yorumla dikkat çekti. 

Hande Soral'ın notuna İsmail Demirci'den ateşli gönderme! 7