Ana sayfa Sosyal Medya Bakmayın siz dizideki haline, İrem Helvacıoğlu setin en haylazı çıktı!

Bakmayın siz dizideki haline, İrem Helvacıoğlu setin en haylazı çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Star TV’de ekrana gelen Seni Çok Bekledim dizisiyle gündemde olan İrem Helvacıoğlu, en büyük çıkışını Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yaşamıştı. Daha önce başka dizilerde rol alsa da Sen Anlat Karadeniz’de oynadığı Nefes karakteriyle büyük dikkat çekti. Kariyerinde adeta sıçrama yaşadığı bir proje oldu.

O dönem dizi için Karadeniz’de olan oyuncu, İstanbul’a da nadiren geliyordu. Magazinden uzak bir hayat süren Helvacıoğlu, rolü gereği çok fazla göz önünde de değildi.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar bile çok daha sınırlıydı ve oyuncunun Nefes karakterinin imajı nedeniyle daha temkinli paylaşımlar yaptığı da anlaşılıyordu.

Ancak şimdilerde durum başka! Sen Anlat Karadeniz dizisinin bitmesinin ardından gittiği tatil fotoğraflarıyla oyuncu daha rahatladığını gözler önüne serdi adeta!

Bakmayın siz dizideki haline, İrem Helvacıoğlu setin en haylazı çıktı! 10

Nefes rolüne veda ettikten sonra günlük hayatından pek çok paylaşımlarla sosyal medyada daha çok görünmeye başladı. Özcan Deniz ile başrolünde oynadığı Seni Çok Bekledim dizisinin setinden de eğlenceli anlarını sık sık paylaşıyor.

Özellikle dizinin Erol’u İlhan Şen ile çok iyi anlaştığı görülen oyuncu, setin en muzip, en hınzır kişisi olduğunu da saklamıyor. Hatta bir sosyal medya paylaşımında Özcan Deniz de rol arkadaşına setin en haylazı olduğu göndermesini yapmıştı.

Bakmayın siz dizideki haline, İrem Helvacıoğlu setin en haylazı çıktı! 11

Helvacıoğlu, bu durumu sosyal medya paylaşımlarında da ortaya koyuyor. Son derece eğlenceli ve enerjik bir kişilik olduğu, doğal ve samimi halleriyle dikkat çekiyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin çekimleri döneminde oyuncu, adeta içine kapanık bir süreç geçiriyordu ama hayranları oyuncunun pek çok tarafını şimdi daha iyi görebiliyor…

İşte İrem Helvacıoğlu’nun setten son paylaşımları…

Bakmayın siz dizideki haline, İrem Helvacıoğlu setin en haylazı çıktı! 12

Bakmayın siz dizideki haline, İrem Helvacıoğlu setin en haylazı çıktı! 13