Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’den ayrılan Oğuzhan Koç, teselliyi O Ses Türkiye yarışmasında buldu

Demet Özdemir’den ayrılan Oğuzhan Koç, teselliyi O Ses Türkiye yarışmasında buldu

tarafından ker_def

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç’un 2021 yılının başlarında Demet Özdemir ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. İkilinin aşkları yaklaşık bir yıl kadar sürdü ve çifttin ayrıldığı ortaya çıktı. Magazin gündeminde 2021 yılında mutlu halleri ile pozlarıyla gündem olan ikili, artık yollarını ayırmış durumda.

Aşk acısı yaşayan Oğuzhan Koç, morali ise O Ses Türkiye yarışması ile buldu. tv8 ekranında yayınlanan O Ses Türkiye’de ilk sezonda şampiyonluk yaşayan şarkıcı büyük bir başarı kazandı.

Söz yazarı ve besteci kimliği ile öne çıkan ayrıca oyunculuk da yapan Oğuzhan Koç, son dönemde rotasını müzik alanına kaydırmıştı. O Ses Türkiye yarışmasında da yer alana popülerliğini artıran şarkıcı, daha ilk sezonunda birinci olarak da önemli bir başarı elde etmiş oldu.

Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç, teselliyi O Ses Türkiye yarışmasında buldu 8

Oğuzhan Koç, 10. sezonunda Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk ve Murat Boz ile “O Ses Türkiye Yarışması’nda jüri koltuğuna oturmuş yayınlanan tüm bölümlerde yarışmacıların en çok seçtiği jüri üyesi olurken önceki akşam yayınlanan final gecesinde takımında yer alan Hasan Koçak’ın SMS oylaması sonrası şampiyon olmasıyla ilk sezonda şampiyonluk yaşadı!

Demet Özdemir'den ayrılan Oğuzhan Koç, teselliyi O Ses Türkiye yarışmasında buldu 9

Çıkardığı dinlenme rekorları kıran şarkılarının ardından O Ses Türkiye’de ilk sezonda şampiyonluk yaşayan Oğuzhan Koç ‘a sosyal medyadan binlerce tebrik mesajı yağdı…