Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisindeki ayrılık üzmüştü ama bambaşka bir ikili geliyor!

Aşk Mantık İntikam dizisindeki ayrılık üzmüştü ama bambaşka bir ikili geliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – No:9 Productions imzalı Aşk Mantık İntikam dizisi, Haziran ayında yaz dizisi olarak başlamıştı. Romantik komedi ve aynı zamanda dram türündeki dizi, kemik bir izleyici kitlesine ulaştı ve halen yayınına devam etmekte. Hatırı sayılır reytingleriyle de yayıncı kanal Fox TV’nin yüzünü güldürüyor.

Başrollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen yer aldığı dizi, bir Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinden uyarlanmakta. Şimdiye kadar 29 bölümü yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisi, Cuma akşamları ekrana geliyor ve karşısındaki güçlü yapımlara karşın ilk 10 sıralamasında yer almayı başarıyor.

Ancak hikayenin giderek sıradanlaşması ve reyting kaygısı yaşanması nedeniyle yapılan bir değişiklik izleyiciyi üzmüştü. Dizide Melisa Döngel’in oynadığı Çağla ve Burak Yörük’ün hayat verdiği Çınar karakterlerinin hikayesine son verildi.

Aşk Mantık İntikam dizisindeki ayrılık üzmüştü ama bambaşka bir ikili geliyor! 7

Bu ani ve radikal değişiklik sonrası izleyici durumu pek de olumlu karşılamadı! Ancak hikayeyi daha çekici hale getirmek için senaryoya taze kan eklendi! Yeni karakterlerin gelişiyle Aşk Mantık İntikam izleyicisinin vereceği tepki de şimdiden merak konusu! Zira Çınar ve Çağla karakterinin gitmesi, izleyici tarafından büyük eleştiri almıştı. Bakalım yeni karakterler için izleyicilerden nasıl tepkiler gelecek?

Giden bir çiftin yerine yine iki kişi geliyor Aşk Mantık İntikam’a… Sebahat Kumaş ile Erdem Şanlı diziye yakın arkadaş olan Barış ve Rüya karakterleri olarak dahil oluyor. Rüya’nın mahalleden arkadaşı olan Barış bütün sırlarını bilirken, her şeyi paylaşan bu iki yakın arkadaş, pek çok olay karşısında birlikte mücadele veriyorlar. Barış, Rüya’yı her zorluktan kurtarırken, Ozan’ın asistanı olmasıyla başına da yeni olaylar gelecek!