Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir’e duygusal veda! “Sizleri çok özleyeceğim”

Demet Özdemir’den Doğduğun Ev Kaderindir’e duygusal veda! “Sizleri çok özleyeceğim”

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – 2019 yılından bu yana TV8’de ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi bu akşam yayınlanacak final bölümüyle ekranlara veda ediyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı, Seray Şahiner, Defne Gürsoy ve Doruk Erengül’ün birlikte kaleme aldıkları dizi setinde, son bölümün çekiminin bitmesiyle veda pastası kesildi. Demet Özdemir kutlamada duygusal bir konuşma yaptı.

Dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir, bugüne kadar hep romantik komedilerle tanınmıştı. Doğduğun Ev Kaderindir ile genç oyuncu ilk kez bir dramda rol aldı, rolünün altından başarıyla kalktı. Demet Özdemir’in rol arkadaşı İbrahim Çelikkol, canlandırdığı Mehdi karakterinin ölmesiyle bir süre önce diziye veda etti. Mehdi’nin yerini, o diziden ayrılmadan kısa süre önce ekibe katılan Engin Öztürk aldı.

Demet Özdemir'den Doğduğun Ev Kaderindir'e duygusal veda! “Sizleri çok özleyeceğim” 7

Demet Özdemir’in canlandırdığı Zeynep ve Engin Öztürk’ün hayat verdiği Barış karakteri sevgili oldu ve çift kısa sürede o kadar çok sevildi ki Mehdi’nin varlığı kısa sürede unutuldu.

Zeynep ve Barış nihayet son bölümde evleniyor ve dizi mutlu sonla bitiyor. Büyük bir izleyici kitlesine sahip dizinin setinde dün akşam veda partisi vardı. Set ekibinin katıldığı partide göbekler atıldı pasta kesildi.

Dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir de pasta kesilmeden kısa bir konuşma yaptı. Konuşmanın videosunu gazeteci Birsen Altuntaş Twitter hesabından paylaştı.

Demet Özdemir veda konuşmasında şunları söyledi: “Çok güzel insanlarla tanıştım. Çok yorulduk, çok söylendik, söylendim. Yalan yok. Ama iş çok ağır ve yorucu olsa da sizleri çok çok özleyeceğim. İnşallah daha sonra güzel projelerle yine beraber oluruz.”