Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi hayranlarını şoke eden başrol vedası!

Savaşçı dizisi hayranlarını şoke eden başrol vedası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Taşfırın Erkeği Haluk karakteri ile akıllara yazılan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın Savaşçı dizisine katılacağı ortaya çıkınca hayranları çok sevinmişti. Usta aktör de Albay Oktay Göktür karakteri için diyetisyen eşliğinde kilo verdi ve forma girdi… Ocak ayında da Eskişehir’de sete çıkan oyuncunun dizideki rolünün ise kısa süreli olduğu ortaya çıktı.

Dizinin yapımcısı ile yakın arkadaş olduğunu, senaristiyle de konuştuğunu ve kendisini role ikna ettiklerini röportajında açıklayan Tamer Karadağlı’nın anlaşmasının sadece 6 bölüm olması ise hayranlarını çok üzdü. Savaşçı dizisine çok yakıştırılan Tamer Karadağlı, 22 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 106. bölümde yapımdan ayrılacak. Usta oyuncu hikayeden giderken 6 yeni oyuncu ise diziye katılıyor…

Tamer Karadağlı’nın kısa süren Savaşçı macerası akıllarda kalıcı olacaktır. Rolüne çok yakışan ve Albay Göktürk’ün yaşadığı büyük aile acısını ekrana çok ustalıkla taşıyan, geçtiğimiz hafta dizi hayranlarını yüreklerinde acı hissi veren bir oyunculuk sergileyen Tamer Karadağlı’na veda vakti yaklaştı.

Şimdilerde Marmaris’te Taylan Biraderler’in yönettiği Andropoz isimli 6 bölümlük dizide yer almakta olan Tamer Karadağlı, oyunculuk dersi verdiği Savaşçı dizisine22 mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan 106.bölümde veda edecek.

Peki dizisinin bu hafta yayınlanacak olan 105.bölümünde neler yaşanacak? Aşağıdaki fragmanda önemli detayları bulabilirsiniz.