Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’den İbrahim Çelikkol pozuna ateş emojili gönderme! Nurgül Yeşilçay, buz gibi soğukta coştu!

Demet Özdemir’den İbrahim Çelikkol pozuna ateş emojili gönderme! Nurgül Yeşilçay, buz gibi soğukta coştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Şu sıralar ikisi de dizileriyle ekranda olan Demet Özdemir ve Nurgül Yeşilçay, hem yaptıkları işlerle hem de sosyal medya paylaşımlarıyla hayranlarının ilgiyle takip ettikleri iki isim. Biri çok daha genç ve yolunun başında. Diğeri ona göre daha deneyimli. Ama ikisi de başarılı oyunculuklarıyla, popülerliğiyle hayranlarının markajındaki iki isim.

Şimdi bu iki ismin son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. Son dönemin çok konuşulan genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, daha önce rol aldığı romantik komedi yapımlarının ardından farklı bir tür denemek istemişti.

İstediği oldu ve tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisinde Zeynep karakterini oynuyor. Dizinin setinden de sık sık paylaşımlar yapmakta.

Partneri İbrahim Çelikkol ile de yakın  bir ilişkileri var. Çelikkol’u abisi gibi gören oyuncu, onun deneyimlerinden de faydalandığını yaptığı röportajlarda paylaşıyor. Ailecek görüştüğü Çelikkol ile zaman zaman esprili paylaşımlar da yapıyor.

Oyuncu, diziden bir kareyi paylaşarak İbrahim Çelikkol’un karizması ve yeni imajına da ateş emojili bir gönderme yapıyor. Mehdi’nin hapisten çıktıktan sonra mafyaya karışmasıyla tüm imajı da değişmişti. Çekimlerden bir kareyi paylaşan oyuncu, partnerini de etiketleyerek ateş emojisini eklemiş…

Demet Özdemir'den İbrahim Çelikkol pozuna ateş emojili gönderme! Nurgül Yeşilçay, buz gibi soğukta coştu! 9

Ünlü Oyuncu Nurgül Yeşilçay ise yıllardır ekranlarda ve aynı zamanda, sinema ve pek çok farklı proje ile gündemden düşmüyor. Resim de yapan oyuncu, pandemi öncesinde bir de sergi açmıştı. Türkiye’nin onu İkinci Bahar isimli diziyle tanımasının ardından uzun yıllar geçti ama gönüllere taht kurdu bu süreçte.

Nurgül Yeşilçay, Gülperi dizisinin ardından yeni sezonda Kefaret ile ekranda. Fox TV’de yayınlanan dizide Mert Fırat ve Yurdaer Okur ile başrolü paylaşıyor ve yine oyunculuğuyla övgüleri topluyor.

Aynı zamanda sosyal medya kullanmayı da çok seven oyuncu, sık sık esprili söylemler ve fotoğraflarla takipçilerini de güldürüyor.

Dizinin çekimlerinin sürdüğü İstanbul Polonezköy’deki karlı arazide çekilen aşağıdaki fotoğraflarla oyuncu yine soğuk havada hayranlarına sıcacık bir paylaşım yapmış.

Demet Özdemir'den İbrahim Çelikkol pozuna ateş emojili gönderme! Nurgül Yeşilçay, buz gibi soğukta coştu! 10

Cemre’nin havaya düşmesini kutlayan oyuncunun çocuklar gibi eğlendiği fotoğraflardan görülürken, heyecanını da takipçileriyle paylaşmakta…

Demet Özdemir'den İbrahim Çelikkol pozuna ateş emojili gönderme! Nurgül Yeşilçay, buz gibi soğukta coştu! 11