Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki o çok sarsıcı sahne ile ilgili ilk kez konuştu!

Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki o çok sarsıcı sahne ile ilgili ilk kez konuştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Perşembe akşamları atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ekranın sevilen dizilerinden. Dönem dizisi olan Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonu da yine heyecanlı gelişmelere sahne oluyor. Diziden Hünkar ve Yılmaz karakterlerinin ayrılmasının ardından yeni karakterler diziye eklenmekte. Hande Soral da son gelen isimlerden birisi oldu.

Furkan Palalı’nın hayat verdiği Fikret ve Soral’ın oynadığı Ümit’in Adana’daki yeni planları, Yaman ailesi ile Fekeli’yi de yakından ilgilendiren gelişmelere sahne olacak. Dizide yaşanan yeni olaylar, sürükleyici hikayeleriyle yine ekrana kilitliyor.

Ancak bir sahne var ki diziyi baştan beri izleyenlerin de hala akıllarından çıkaramadıkları bir sahne olarak kaldı! Gülten’in Ercüment tarafından tecavüze uğradığı o sahne, izleyicinin olduğu kadar Gülten’i oynayan Selin Genç için de zor bir sahne olmuş.

32. bölümde yaşanan bu sahnede Ercüment dere kenarında Gülten’e saldırmış ve tesadüfen oradan geçmekte olan Yılmaz da olayı görerek müdahale etmişti. Ancak silahına sarılan Ercüment, Yılmaz’ı vurmuştu.

Selin Genç, Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki o çok sarsıcı sahne ile ilgili ilk kez konuştu! 7

Başına gelen olay sonrasında Gülten’in ağır depresyona girmesiyle birlikte en büyük yardımcısı da Hünkar olmuştu. Dizide Gülten’i oynayan Selin Genç, o sahne ile ilgili duygularını ilk kez paylaştı.

Henüz ilk dizi deneyimini Bir Zamanlar Çukurova ile yaşayan Selin Genç, o sahnenin çekiminden öncesinin psikolojik olarak kendisi için daha zor olduğunu anlattı. Tecavüze uğrayan insanların yaşadıklarını hissetmeye çalışmanın kendisi için çok zor olduğunu aktaran oyuncu, tv100 kameralarına verdiği bir röportajda şunları söylüyor:

“Ben çok ağır performans sahneleri çektim. Umarım hakkını vermişimdir. Özellikle tecavüz sahnesi beni çok zorlamıştı. Çünkü bunu deneyimlemedim ama bunu deneyimleyen insanlarla konuşmak, onların acılarını paylaşmak, neye benzediğini keşfetme süreci çok acılıydı benim için. Performanstan önce psikolojik olarak öncesi sıkıntılıydı benim için.”

Dizideki o çok sarsıcı sahneyi aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…