Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı yeni fragmanı izleyen, “Lütfen Naci ölme!” mesajları atmaya başladı bile!

Masumlar Apartmanı yeni fragmanı izleyen, “Lütfen Naci ölme!” mesajları atmaya başladı bile!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, 22 Şubat günü 23. bölümüyle ekrana gelecek. Dizide uzun süredir herkesin beklediği bir gelişme yüzleri güldürürken, beraberinde yine üzecek bir sahneyi de getiriyor! Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinde heyecanlı gelişmeler var!

Yayınlandığı günden beri her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen diziye bir süre önce dahil olan Tansel Öngel’in oynadığı Naci, yakında veda edecek. Ancak ne zaman olduğu tam olarak bilinmiyor. Oyuncunun 13 bölüm için anlaştığı konuşulmuştu.

Buna göre eğer planlandığı gibi giderse 23. bölümde Naci’ye veda edecek izleyici! Diziye 10. bölümde dahil olan Naci karakterinin hikayesinin uzatılması bekleniyor! Ancak yine de gidişata bakılırsa Naci’nin yeni bölümde olmasa da bir kaç bölüm içinde gitmesi kesin gibi…

Masumlar Apartmanı yeni fragmanı izleyen, "Lütfen Naci ölme!" mesajları atmaya başladı bile! 8

Hastalığının ilerlediği de geçtiğimiz hafta düşüp bayılmasıyla görülmüştü. Bu kez, yıllar sonra Safiye’yi dışarı çıkarmayı başaran Naci’nin, gittikleri sinemada fenalaştığı sahne, izleyenlere de sosyal medyadan “Lütfen Naci ölmesi, bir şekilde kurtulsun, eğer ölürse Safiye o delikten bir daha çıkamaz!” şeklinde yorumlar yapılmakta.

Bu arada yeni bölüm fragmanını izleyenler, çok daha büyük bir sürprizle karşılaştı. Safiye ve Naci’nin sokaklarda yürüdüğünü ve sinemaya gittiklerini gören izleyici gözlerine inanamadı! Şimdiden ‘Hayal olmasın’ şeklinde yorumlar yapılıyor sahne ile ilgili.

Masumlar Apartmanı yeni fragmanı izleyen, "Lütfen Naci ölme!" mesajları atmaya başladı bile! 9

Diziyi izleyenler Safiye’nin bu kısacak mutluluğunun bitmesini istemiyor ve ‘Lütfen Naci ölmesin’ şeklinde pek çok yorum yapıyorlar. Naci’nin bir şekilde dışarı çıkarmayı başardığı Safiye’nin, onun ölümüyle tamamen yıkılıp kendisini yeniden eve kapatmasından korkuyor izleyici!

İşte 23. bölüm fragmanı: