Ana sayfa Dizi Haberleri Kağıt Ev’in psikopat kızı Helin Kandemir’den Elbet Bir Gün ekibinde!

Kağıt Ev’in psikopat kızı Helin Kandemir’den Elbet Bir Gün ekibinde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin büyük bir iddiayla başlayan ancak çok çarpıcı hikayesi ve güçlü oyunculuklara rağmen bir türlü istenilen reytingi alamayarak sona eren dizisi genç bir yıldız doğurdu. Usta oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başrolllerini paylaştığı dizide Cemre karakterini canlandıran Helin Kandemir, kariyerinde büyük bir çıkış yakalamıştı.

Canlandırdığı katil Cemre karakterini oynarken sergilediği yeteneğiyle herkesi etkisi altına alan Helin Kandemir, sosyal medyada övgü dolu yorumlar almıştı. Genç oyuncu Kağıt Ev’de gösterdiği inanılmaz performansın ardından yeni dizisini buldu bile.

17 yaşındaki oyuncu, Fox TV’de yayınlanacak olan Elbet Bir Gün isimli dizide rol alacak. Yapımcılığını Most Production, yönetmenliğini Gül Oğuz’un gerçekleştireceği dizi hikayesiyle izleyiciyi çarpacak.

Kağıt Ev'in psikopat kızı Helin Kandemir'den Elbet Bir Gün ekibinde! 7

Elbet Bir Gün dizisinin konusu şöyle olacak: Anadolu’da küçük bir kasabada küçük bir ev, yerine yenisi yapılması için yıkılır. Ancak yıkım sırasında korkunç bir durum ortaya çıkar. Evde beş ceset bulunur. Ailelerinden ayrı olan ve birbiriyle görüşmeyen iki kız kardeş haberlerde görünce çocukluklarının geçtiği evi tanırlar ve büyük bir yıkım yaşarlar. İki kardeşten biri zengin bir hayat sürerken diğeri son derece fakirdir. Bu olay üzerine iki kardeş yeniden bir araya gelir ve geçmişe yönelik hesaplaşmalara başlar.

Dizideki iki kız kardeş Nesibe ve Gizem’i Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal canlandıracak. Helin Kandemir de Nesibe’nin kızına hayat verecek. Dizide Muhammet Uzuner de Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın babasını canlandıracak.

İlk olarak İsimsizler dizisinde Pelin Akıncı olarak setlere adım atan oyuncu, Bir Litre Gözyaşı dizisinde ise Elif karakterine hayat vermişti.