Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’e teklif edilen Star TV’nin en iddialı dizisi için büyük karar!

Demet Özdemir’e teklif edilen Star TV’nin en iddialı dizisi için büyük karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda diziler konusunda sıkıntı yaşayan ama üst üste yeni projeleriyle de dikkat çeken Star TV’den birbiri ardına projeler geliyor. Sana Söz isimli dizinin fragmanının ardından Benim Hayatım isimli yapımın da ilk görüntüleri paylaşıldı. Star TV, şu anda sadece Ada Masalı dizisiyle bu yarışta yer alıyor. Ancak önümüzdeki dönemde kanalın çok iddialı projeleri var.

Bu projeler içinde en büyük beklenti yaratılan yapımın Hanedan olacağı belirtiliyor. Demet Özdemir’e dizi için başrol teklifi yapıldığı da daha önceden ortaya çıkmıştı. Ünlü oyuncu henüz kendisine gelen senaryoları inceleme aşamasında ve bir karar vermiş değil.

Hanedan dizisinin yapımcısı ise bu sektörün en önemli firmalarından olan Ay Yapım… Star TV’nin yeni sezonda en iyi reytingleri beklediği Hanedan’ın senaristinin kim olacağı da çok merak ediliyordu.

Bu merakı gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberi giderdi. Ece Yörenç’in Hanedan dizisinin senaryosunu elina aldığı ortaya çıktı. Ece Yörenç ismi Türk dizi tarihinde çok önemli bir yerde bulunuyor.

Özellikle yurt dışında da çok sevilen projelerin altında onun imzası var. “Fatmagül’ün Suçu Ne?”, “Aşk-ı Memnu”, “Menekşe ile Halil”, “Dudaktan Kalbe”, “Aşk Yeniden” ve “Yaprak Dökümü” gibi dizilerin senaryosunu Ece Yörenç yazmıştı. Ünlü senaristin hikaye anlatımı ve ortaya çıkan atmosfer izleyicilerin büyük ilgisini çekiyor ve yine başarılı bir yapımın gelmekte olduğu da görülüyor.