Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in adeta içi içine sığmıyor… Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan!

Demet Özdemir’in adeta içi içine sığmıyor… Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Geçtiğimiz sezon ekranlara gelmeye başlayan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, sezonun dikkat çeken yapımları arasına girmeyi başarmıştı. Pandemi nedeniyle kısa bir ara verilen çekimler, Mayıs ayında yeniden başlamış ve bir kaç bölüm stok çekildikten sonra da sezon finali yapılarak ara verilmişti.

Oyuncular ve ekip, tatilin ardından diğer dizilere oranla biraz geç de olsa çekimlere geçtiğimiz hafta başladılar. Elde çekilmiş bölümler olduğu için daha rahat davranıldı. Uzun aranın ardından sete dönen Demet Özdemir’in heyecanı ise yaptığı paylaşımlardan anlaşılıyor.

Özdemir, geçtiğimiz haftadan beri setten pek çok fotoğraf paylaştı. Adeta içi içine sığmayan oyuncu, diziyi ve ekibini öyle sahiplenmiş ki hem sette çalışanlarla hem de oyuncularla pek çok video ve fotoğraf paylaşımı yapmakta. Birlikte başrolde yer aldığı İbrahim Çelikkol ile de sık sık fotoğraflarını paylaşan Demet Özdemir, dünden beri daha da coşkulu.

Zira merakla beklenen dizinin yayın tarihi de henüz belli oldu. Özdemir, 30 Eylül Çarşamba akşamı TV8’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan dizinin yeni sezonu için adeta coştukça coştu ve paylaşımlarını arttırdı.

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği ve Çağrı Bayrak’in yönetmenliğini yaptığı dizi, bilindiği gibi bu yıl yayınlanmaya başlayan Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı isimli diziler ile geçtiğimiz yıl ekrana veda eden İstanbullu Gelin dizisinin de hikayesini yazan Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’na ait.

Gerçek yaşam hikayelerinden yola çıkılan senaryoyu ise Eylem Canpolat ve Ayşenur Sıkı yazıyor.

Demet Özdemir’in de yaptığı bir röportajda Zeynep’in hayatını okur okumaz bu işin içinde olmayı çok istediğini ve her yeni bölüm senaryosu geldiğinde de Zeynep’e ne olduğu, en sonunda ne olacağı ile ilgili büyük bir merakta olduğu açıklaması da dikkat çekmişti.

Özdemir, çok sevdiği ve sahiplendiği Zeynep karakteriyle birlikte Doğduğun Ev Kaderindir’de oynamaktan çok mutlu. Bu mutluluğunu da sosyal medya paylaşımlarına sıkça yansıtmakta.

İşte oyuncunun son paylaşımlarından kareler:

Demet Özdemir'in adeta içi içine sığmıyor... Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan! 13

Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserlerinden esinlenilerek hazırlanan Kırmızı Oda dizisi de tv8 ekranında büyük ilgi görmeye devam ediyor. Aynı zamanda TRT1 ekranlarındaki Masumlar Apartmanı da Budayıcıoğlu’nun gerçek bir yaşam hikayesinden diziye dönüştürüldü. Doğduğun Ev Kaderindir, bu furyayı ilk başlatan yapım olarak da tarihe geçmiş oldu.

Demet Özdemir'in adeta içi içine sığmıyor... Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan! 14

Demet Özdemir'in adeta içi içine sığmıyor... Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan! 15

Demet Özdemir'in adeta içi içine sığmıyor... Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan! 16

Demet Özdemir'in adeta içi içine sığmıyor... Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan! 17

Demet Özdemir'in adeta içi içine sığmıyor... Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan! 18

Demet Özdemir'in adeta içi içine sığmıyor... Doğduğun Ev Kaderindir setinde coşku tavan! 19