Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özpirinçci, tatilden döndü, önce saçını kestirdi, sonra bakın kime koştu?

Özge Özpirinçci, tatilden döndü, önce saçını kestirdi, sonra bakın kime koştu?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kadın dizisiyle 4 sezona yakın bir zaman ekranda kaldı Özge Özpirinçci. Geçtiğimiz yaz ‘Biz Böyleyiz’ isimli film araya girince tam bir tatil de yapamadan Eylül sezonu için Kadın dizisinin setine döndü. Dizi, 2020 Şubat ayında ekranlara veda etti ve tam da o dönemde Korona paniği başladı ülkede.

Pandemi nedeniyle karantina yaşandığı süreçte Özge Özpirinçci, sevgilisi ve meslektaşı Burak Yamantürk ile İstanbul’da geçirdi bu süreci. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranları da takip etti oyuncunun bu sürecini. Sonrasında Özge Özpirinçci Haziran ayında çok sevdiği ve bir kaç yıldır vazgeçemediği Marmaris Bozburun’a gitti.

Televizyonun bir dönem tanınmış isimlerinden olan Tanem Sivar ve ailesiyle vakit geçirdi tatil boyunca. Bazı ünlü arkadaşlarıyla da orada buluştu. Oldukça uzun süren bir tatil yaptı doyasıya Özpirinçci. Kimi arkadaşları ‘Hadi dön’ derken, hayranları da en çok oyuncunun hala tatilde olmasının yeni bir projesi olmamasına karşılık gelmesi nedeniyle üzgündü.

Geçtiğimiz günlerde Özpirinçci sonunda İstanbul’a döndü! Yeni bir projesi var o yüzden mi geldi, artık sonbaharla birlikte tatilin tadı mı kaçtı bilinmez, gelir gelmez de herkese bir sürpriz yaptı. Özge Özpirinçci, kuaförden yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla herkesi çok şaşırttı.

Uzun saçlarını kısacık küt kestiren Özge Özpirinçci, yeni imajıyla gündeme de oturdu! Yıllardır bu değişimi yapmak için beklediğini de yaptığı paylaşımda aktardı.

Bugün de bir başka heyecan yaşadı. Çok sevdiği bir arkadaşına koştu oyuncu. Kim miydi? Kısa bir süre önce instagram’daki canlı yayınına konuk olduğu, sosyal medyada kendisine “Artık döner misin lütfen?” diyerek hem özlediğini hem de herkes çalışırken sürekli tatil fotoğrafları paylaşmasının biraz sinir bozduğunu üstü kapalı anlatmaya çalışan bir mesajla anlatan Mert Vidinli idi.

Özge Özpirinçci, tatilden döndü, önce saçını kestirdi, sonra bakın kime koştu? 12

Gece hayatının tanınan isimlerinden olan İşletmeci Mert Vidinli ile Özge Özpirinçci, uzun yıllardır yakın dostlar. İki arkadaşın bu uzun tatil sürecinde birbirlerini özledikleri de Özpirinçci’nin gelir gelmez onu görmeye gitmesinden belli.

Çocuklar gibi şenlenen Özpirinçci, sokakta hoplayıp zıplarken Vidinli de onu çekti. İki arkadaşın paylaşımlarını aşağıda görebilirsiniz…

Özge Özpirinçci, tatilden döndü, önce saçını kestirdi, sonra bakın kime koştu? 13

Özge Özpirinçci, tatilden döndü, önce saçını kestirdi, sonra bakın kime koştu? 14

Özge Özpirinçci, tatilden döndü, önce saçını kestirdi, sonra bakın kime koştu? 15

Bu arada Özge Özpirinçci, aşağıdaki fotoğrafları da son paylaşımlarına ekledi…

Özge Özpirinçci, tatilden döndü, önce saçını kestirdi, sonra bakın kime koştu? 16

 

Özge Özpirinçci, tatilden döndü, önce saçını kestirdi, sonra bakın kime koştu? 17