Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri filminin ikincisi için açıklaması hüsran yaşattı!

Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri filminin ikincisi için açıklaması hüsran yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix için çekilen Aşk Taktikleri filmi büyük beğeni toplamıştı. Dijital platformun hem Türkiye hem de yurtdışındaki yayınlarında film, Top 10 listesinde ilk sıraya yükseldi. Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın yer aldığı Aşk Taktikleri filmi 11 Şubat’ta Netflix’te yayınlanmıştı.

İzlenme oranları ile şaşırtan romantik komedi filmini başarısı sonrası devamının da çekileceği konuşuldu. Şükrü Özyıldız ve Demet Özdemir partnerliği beğeni oluştururken, filmin ikincisi için de meraklı bir bekleyiş başladı.

Lanistar Medya imzalı Aşk Taktikleri filmi, yayınlanmasından bir kaç gün sonra Neflix’in yayınlandığı 60 ülkeden en çok izlenen ilk 10 program arasına girdi. Filmin sosyal medyadaki etkileşim başarısı da büyük dikkat çekti ve izlenme oranlarının artmasını sağladı.

Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri filminin ikincisi için açıklaması hüsran yaşattı! 8

Aşk Taktikleri filmi, Netflix’te en çok izlenen içerik olarak ortaya çıktı. 14 Şubat ile 20 Şubat tarihleri arasında 16 milyon 860 bin saat izlenen Aşk Taktikleri, Netflix’te bir numaraya yükseldi. Böylesi bir başarının ardından da filmin 2.sinin çekilmesi için izleyenlerden istekler gelmeye başladı.

Konu medyada yer aldıktan sonra izleyiciler de heyecanlandı. Filmin ikincisinin çekileceği şeklinde haberler medyaya yansıdı. Resmi bir açıklama yapılmadı ama kulislerde filmin yeni versiyonunun yaz aylarında gerçekleştirileceği söylendi.

Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri filminin ikincisi için açıklaması hüsran yaşattı! 9

Bu konu Demet Özdemir’e de soruldu. Medyadaki haberlerin ardından büyük bir talep de ortaya çıkmıştı. Özdemir heyecanlanan izleyiciyi muallakta bırakan yanıtıyla hüsran yaşattı.

Oyuncu henüz kesinleşmiş bir şey olmadığını söyledi ve “Henüz bir şey söylemek istemiyorum çünkü ortada atılan imza yok. Ben de konuyla ilgili haberi sosyal medyada gördüm. Evet böyle bir niyet var ama henüz kesinleşen bir şey yok. Açıklama yaparak kimseyi zor durumda bırakmak istemem.”

Demet Özdemir’in bu açıklaması henüz olayın resmiyete dökülmediğinin de bir göstergesi. Fakat yine de oyuncunun ‘Evet böyle bir niyet var’ açıklaması, ihtimalin hala bulunduğunu da ortaya koymakta.