Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin Yakamoz S-245 dizisinin fragmanında bir şey dikkatinizi çekti mi?

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin Yakamoz S-245 dizisinin fragmanında bir şey dikkatinizi çekti mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Netflix’in 20 Nisan Çarşamba günü yayınlayacağını açıkladığı Yakamoz S-245 dizisi merakla bekleniyor. Dizinin fragmanını izleyenler, son derece heyecanlı bir yapımın gelmekte olduğunu görüyor. Bir hafta sonrasını iple çeken kimi izleyiciler, fragmandaki bir ayrıntıyı ise kaçırmadı!

Yakamoz S-245 dizisinin çekimleri bir yıl önce tamamlandı. Fakat dizi uzunca bir süre bekletildi. Önce Bir Denizaltı Hikayesi olarak anılan dizinin daha sonra ismi Yakamoz S-245 olarak değiştirilmişti. Bilim kurgu türündeki dizinin çekimleri, geçtiğimiz yıl Nisan Mayıs aylarında, İzmir Foça ve Ayvalık’ta yapılmıştı.

Netflix’in Into The Night isimli dizisini izleyenler, dizinin 2. sezon son sahnesinde büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. Zira Kıvanç Tatlıtuğ, bir anda çıktığı kapıdan koşarak geliyor ve vuruluyordu.

Bu sürprizin ardından izleyiciler meraklı bir bekleyişe başladı. Jason George’un Polonyalı yazar Jacek Dukaj’ın bilimkurgu romanı The Old Axolotl’dan esinlenerek oluşturduğu ve Netflix’in Belçika orijinal yapımı olan Into The Night’da Kıvanç Tatlıtuğ’un ne işi olduğu, sonradan ortaya çıktı.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisinin fragmanında bir şey dikkatinizi çekti mi? 8

Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş ile birlikte Pauline Etienne,Jan Bijvoet, Laurent Capelluto gibi isimlerin rol aldıkları Into The Night dizisinde, dünyada bir şekilde güneşin doğuşunu gören, güneşe maruz kalan herkes ölmüştü. Saklanmayı başaran bir grup insan, uçakla seyahat ederek dünyada başka kimsenin kalıp kalmadığını araştırıyordu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin Yakamoz S-245 dizisinin fragmanında bir şey dikkatinizi çekti mi? 9

Into The Night dizisini izleyenler için ikinci sürpriz, Yakamoz S-245’in fragmanını izledikten sonra ortaya çıktı. Bu dizide de aynı evren yaşatılıyordu. Bu kez bir denizaltı ile güneşe çıkmadan suda yaşamaya çalışan ve felaketten kurtulan insanlar arasında olan olayları izleyeceğiz.

Into The Night ve Yakamoz S-245, aynı dizinin iki farklı ülke tarafından çekilen ve konusu birbiriyle bağlantılı dizileri olarak ilginç bir duruma da imza atıyor…

Belçika yapımı bir Netflix dizisi olan Into The Night da yurt dışında yaşayan Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş da yer alıyordu. Tatlıtuğ’un yaklaşık altı ay önce bu yapımda rol aldığının ortaya çıkması ile birlikte şimdi Yakamoz S-245 daha da bir heyecanla bekleniyor.