Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri heyecanı! Sosyal medyadan üst üste paylaştı!

Demet Özdemir’in Aşk Taktikleri heyecanı! Sosyal medyadan üst üste paylaştı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en popüler genç kadın oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, şu sıralar ayrı bir heyecan yaşıyor. Romantik komedi türündeki filmi Aşk Taktikleri’nin yayınlanmasına kısa bir süre kala, oyuncunun heyecanı da sosyal medya paylaşımlarına yansımaya başladı!

Özdemir, kendisine şöhretin kapılarını açan Erkenci Kuş dizisinin ardından romantik komedi yerine bu kez dramda oynamayı tercih etmişti. İbrahim Çelikkol ile başrolünde oynadığı dram dizisi Doğduğun Ev Kaderindir ile de beğeni topladı.

Demet Özdemir, bu dizinin geçtiğimiz sezon sonunda final yapmasının hemen ardından da yaz aylarında Şükrü Özyıldız ile Aşk Taktikleri isimli sinema filmi için kamera karşısına geçti. Hayranları onu yeniden bir romantik komedi türü yapımda görmek için sabırsızlanıyordu. Netflix için çekilen filmin yayın tarihi açıklanınca heyecan da büyüdü!

Geri sayımın başladığı filmin yayın tarihi 11 Şubat… Demet Özdemir, tarih netleşince instagram hesabından filmle ilgili paylaşımları arka arkaya yapmaya başladı. Filmden kareler ve başrolde birlikte yer aldığı Şükrü Özyıldız ile pozlarını paylaşımlarına ekledi oyuncu.

Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri heyecanı! Sosyal medyadan üst üste paylaştı! 9

Arka arkaya gelen bu story’ler takipçilerini de mutlu etti. Şimdi hem Demet Özdemir hem de hayranları, bu romantik komedi filminin yayınlanmasını heyecanla bekliyor! Bu arada filmin fragmanı da beğeni topladı. Klasik bir hikaye gibi dursa da Özdemir hayranları için merak büyük!

Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri heyecanı! Sosyal medyadan üst üste paylaştı! 10

Aşk Taktikleri filminin 2003 yılı Hollywood yapımı ‘Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir’ filmine de çok benzetildi fragmanı izleyenler tarafından. Başrollerini Kate Hudson ve Matthew McConaughey’nin paylaştığı, Donald Petrie tarafından yönetilen 2003 romantik komedi türü film yayınlandığı dönem çok iş yapmıştı. En iyi romantik komediler arasında yer alan filmin hikayesine benzetilse de bazı farklılıklar olduğu da tahmin ediliyor.

Demet Özdemir'in Aşk Taktikleri heyecanı! Sosyal medyadan üst üste paylaştı! 11

Bakalım izleyici filmi nasıl bulacak? 11 Şubat’tan sonra yorumlar da gelmeye başlayacak sosyal medyadan. Şimdilik Demet Özdemir hayranları için meraklı ve heyecanlı bir bekleyiş başladı…

İşte filmin fragmanı…