Ana sayfa Dizi Haberleri Ve Demet Özdemir’in sürpriz dizisi geliyor! İşte detaylar…

Ve Demet Özdemir’in sürpriz dizisi geliyor! İşte detaylar…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin başarılı genç oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, özellikle Can Yaman ile başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisinin ardından yapımcıların gözdesi oldu. Demet Özdemir, daha çok romantik komedi yapımlarında rol almış bir isim olarak dram türünde de şansını denemek istedi.

Özdemir, Erkenci Kuş’un ardından tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynadığı. İbrahim Çelikkol ile başrolünde oynadığı dizide de beğeni toplayan oyuncu, hayranlarının yoğun isteğini kıramayarak geçtiğimiz yaz yeniden bir romantik komedi türündeki Aşk Taktikleri filminde Şükrü Özyıldız ile kamera karşısına geçti. Netflix için çekilen film henüz yayınlanmadı.

Demet Özdemir’in filmi heyecanla beklenirken, izleyicinin yeniden ekranda görmek istediği oyuncudan yeni haberler de gecikmedi! Ancak bu kez dijital platforma bir dizi tercih etti Özdemir. Şu sıralar Türkiye pazarına yeni giren Disney Plus ile anlaşma sağlayan oyuncunun yeni dizisi ile ilgili detaylar da yavaş yavaş gelmeye başladı.

Rol aldıkları yapımlarla yerli ve yabancı pek çok hayran edinen başarılı genç oyuncuları bünyesine alan Disney Plus ile Can Yaman, Kerem Bürsin, Hande Erçel, Aras Bulut İynemli, Engin Akyürek gibi isimler de anlaşma sağladı.

Demet Özdemir’in oynayacağı dizide Can Yaman veya Kerem Bürsin ile başrolde yer alma ihtimali, bir süredir medyanın da gündemine gelmekteydi. MF Yapım tarafından çekilecek olan diziyle ilgili son bilgileri, Gazeteci Birsen Altuntaş paylaştı.

Ve Demet Özdemir'in sürpriz dizisi geliyor! İşte detaylar... 9

Buna göre, Disney Plus platformunda yayınlanacak olan dizinin ismi “Dünya’yla Benim Aramda”… Demet Özdemir’in dizi için anlaşmayı sağladığı verilen bilgiler arasında. Henüz erkek başrol oyuncusu için net bir bilgi yok ancak Sen Çal Kapımı dizisinden sonra popülerliği iyice artan Kerem Bürsin’in isminin geçtiği konuşuluyor.

Disney Plus platformunun özellikle Demet Özdemir ve Kerem Bürsin’i partner olarak görmek istedikleri konuşuluyor yeni projede. Ayrıca bir başka genç ve başarılı isim Hafsanur Sancaktutan’ın da aynı dizide yer alması ile ilgili kulis bilgileri veriliyor.

Ve Demet Özdemir'in sürpriz dizisi geliyor! İşte detaylar... 10

Sen Çal Kapımı dizisinden sonra Kerem Bürsin ve Hande Erçel hayranlığı tüm dünyada had safhaya çıktı! Dolayısıyla Disney Plus’ın da çifti “Dünya’yla Benim Aramda” isimli dizide bir araya getirmek için bir adım attıkları fakat Erçel’in kabul etmediği konuşuluyor. Söylentilere göre; dizideki fazlasıyla cesur bir sevişme sahnesi nedeniyle Hande Erçel’in rolü kabul etmek istemediği ifade edilmekte.

Ve Demet Özdemir'in sürpriz dizisi geliyor! İşte detaylar... 11

Başarılı senarist Pınar Bulut’a Hande Erçel’in bu rahatsızlığının iletildiği ancak sahne ile ilgili senaristin ısrarcı olmasıyla anlaşma sağlanamadığı kaydedilmekte. Hande Erçel’in rolü bu nedenle kabul etmemesi üzerine de Demet Özdemir’e teklif gittiği ve kabul ettiği de bir başka iddia.

Tüm bu iddialar sonrasında Demet Özdemir’in projede rol alması ise kesinleşmiş bir durum. Dizinin erkek başrolü Kerem Bürsin mi olacak o da henüz net değil ancak Mart ayında çekimlere başlanması planlanıyor.

Bu arada Erkenci Kuş dizisinin ardından Can Yaman ile Demet Özdemir’in, Disney Plus için çekilecek dizide tekrar birlikte oynayacakları da dillendirilmişti. Fakat bu durum, kulislere bakılırsa pek mümkün değil! Özdemir’in, Can Yaman ile yeniden birlikte oynama teklifine sıcak bakmadığı konuşuluyor. Yani “Dünya’yla Benim Aramda” dizisinde Can Yaman’ın erkek başrol olma ihtimali de çok düşük duruyor bu iddialara göre!