Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in Doğduğun Ev Kaderindir dizinden bomba gibi yeni gelişme!

Demet Özdemir’in Doğduğun Ev Kaderindir dizinden bomba gibi yeni gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş dizisindeki komedi başarısından sonra Demet Özdemir, dram performansıyla da Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde öne çıktı. İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk ile partner olan Demet Özdemir, çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Mayıs ayında 43. bölümü ile birlikte final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Dizinin yurt dışı satışlarının iyi olduğuna yönelik gelen bilgiler ise herkesi sevindirmişti. Demet Özdemir’in dünyanın dört bir yanındaki hayranları büyük ilgi gösterince, farklı ülkelerden de diziye talepler geldi.

Şimdi ise bambaşka bir noktada Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin öne çıktığını görüyoruz. Amerika Birleşik Devletleri’nde paralı yayın yapan HBO kanalının radarına bu dizi takıldı…

Özellikle Latin Amerika piyasasında Türk dizileri üzerinden bu tür içerik platformları önemli adımlar atıyor. HBO’da sırf Türk dizileri için bir yönetici atayarak Dubai üzerinden yeni bir düzenlemeye gitti.

Milliyet yazarlarından Sina Koloğlu, bu konuyu gündeme getirdiği köşe yazısında HBO markasının Türk içeriklerine yöneldiğini belirtti. Koloğlu, Mia Edde isimli daha önce MBC kanalında Türk dizileri ile ilgilenen kişinin artık HBO adına çalışacağını duyurdu.

HBO’nun ilk alım yaptığı proje ise Demet Özdemir’in başrolünde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi oldu. HBO, 2022 yılında ise Türk pazarına giriş yapacak. Netflix ile büyük bir rekabet yaşanması bekleniyor. Türkiye’den yapımcılarla da görüşen HBO’nun dizi piyasasına yeni bir platform olarak katılması önemli bir gelişme olarak dikkatleri çekiyor.