Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’ndan sonra İsmail Demirci, kariyeri için kilit bir adım attı!

Kuzey Yıldızı’ndan sonra İsmail Demirci, kariyeri için kilit bir adım attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İsmail Demirci’yi dizi hayranları 2011 yılındaki Mor Menekşeler isimli dizideki Harun karakterinden hatırlayacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de Erkan olarak izleyicilerin karşısına çıkan oyuncu, Ben Onu Çok Sevdim dizisinden sonra ise Reaksiyon’da yer aldı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin ardından Mehmed Bir Cihan Fatihi ve Çarpışma dizilerinde kısa süreler rol alan oyuncu, 2 yıllık aradan sonra Kuzey Yıldızı dizisiyle ekrana dönüş yaptı. İsmail Demirci aslında birçok izleyici tarafından Kuzey Yıldızı dizisindeki performansı ile akıllara yazılan bir isim oldu. Aslıhan Güner ile çok iyi bir partner olan Demirci, başarılı performansı ile alkışlandı.

Hande Soral ile evli olan İsmail Demirci’nin kariyeri için önemli bir teklif Yalancılar ve Mumları isimli diziden geldi. Fox TV için titiz bir şekilde oyuncu kadrosu oluşturulan dizide Engin karakterini de ünlü oyuncunun canlandıracağı ortaya çıktı.

Ceren Moray ile partner olan İsmail Demirci, kariyeri adına çok önemli bir adım attı. Komedi rolünden sonra bir dram projesinde hayranları ile buluşmaya hazırlanan oyuncu, yeni sezonda da ekrana çok etkili bir karakter ile dönüş yapmış olacak.

Ceren Moray’ın canlandırdığı Elif karakterinin öne çıkacağı yeni dizide, onun kocası Engin olarak ise İsmail Demirci’yi göreceksiniz. Engin’in aniden ortadan kaybolması Elif için büyük bir kırılma noktası olacak.

Feyyaz Duman, Şafak Pekdemir, Melike Güner, Elçin Sangu, Burcu Gölgedar’ın da kadrosunda yer aldığı Yalancılar ve Mumları dizisi yeni sezonun en dikkat çeken dizilerinin başında geliyor. İsmail Demirci de kariyeri adına çok önemli bir yapımda başrolü kabul ederek güçlü bir adım atmış oldu.