Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Demet Özdemir’in güzellik sırrı kremler değil bakın ne çıktı!

Demet Özdemir’in güzellik sırrı kremler değil bakın ne çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Demet Özdemir kariyerindeki en büyük çıkışını Can Yaman’la birlikte rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle yaptı. Son olarak rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde de dram türündeki oyunculuğuyla adından söz ettiren Demet Özdemir, oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de sık sık basının gündeminde yer alıyor.

Instagram’da 14 milyondan fazla takipçisi bulunan Demet Özdemir, sosyal medyadan zaman zaman takipçilerine güzellik tüyoları da veriyor.

Düzgün fiziğini spora borçlu olan ve her zaman fit görüntüsüyle dikkat çeken ünlü oyuncunun, cilt güzelliği için ise yüz yogası yaptığı ortaya çıktı.

Demet Özdemir'in güzellik sırrı kremler değil bakın ne çıktı! 1

Oyuncu, uygulanan hareketlerle cilt altında kan dolaşım hızını artıran ve yüzün dinç kalmasını sağlayan yüz yogası sayesinde her zaman genç bir görüntüye sahip oluyor. Demet Özdemir, yüz yogasının çok faydasını gördüğünü söyledi.

Öte yandan ünlü oyuncu, Anadolu Sağlık Merkezi’nin Anadolu Efes Spor Kulübü iş birliğiyle hayata geçirdiği kadınlarda meme kanserine dikkat çeken Pembe Top Sahada projesinin bu yılki gönüllü destekçisi oldu.

Konuyla ilgili de konuşan Özdemir, “Ben eskiden o salonlarda dans ediyordum, şimdi top atacağım. Benim için gurur duyacağım bir gün olacak. Aslında bu konu hakkında pek bilgim yoktu ama bu sayede çok şey öğrendim. Kanser korkutucu geliyor ama erken tanı çok önemli. Onun için herkesin yapması gerekiyor. Yoğunluktan dolayı bazen unuttuğum oluyor ama ben de elimden geldiğince kontrollerimi yaptırıyorum” dedi.