Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizisi erken final yapan Görkem Sevindik yeni projesini belirledi!

Dizisi erken final yapan Görkem Sevindik yeni projesini belirledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Görkem Sevindik ismini izleyiciler Söz isimli asker dizisinden hatırlıyor. Keşanlı Mücahit karakteri ile gönülleri kazanan Görkem Sevindik, bu proje sayesinde geniş bir hayran kitlesi elde etti. Oyuncu, daha sonra bir sezon yer aldığı Ramo dizisiyle yine etkili oyunculuk sergiledi.

Görkem Sevindik’in son dizisi Kahraman Babam ise sadece 8 bölüm sürdü. Kırmızı Kamyon ismi ile başlayan dizi sonra ertelendi ve isim değiştirdi. Ardından da 8. bölümde final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Görkem Sevindik, itfaiyecilerin hayatının anlatıldığı dizi için 6 ay kadar bir süre büyük emek verdi.

İtfaiye teşkilatında özel eğitimler alan dizinin ekibi, aksiyon dolu bir yapım olmasına rağmen izleyicilerin ilgisizliği nedeniyle projeye veda etmek durumunda kaldı. Görkem Sevindik, başrolde iyi performans sergiledi ama bu da başarının gelmesinde fayda sağlamadı.

Ünlü oyuncu ayrıca Mavera isimli TRT dizisinde de Sari Saltun karakterine hayat verdi. Görkem Sevindik’ten yeni proje bekleyen hayranlarına bir müjde var.

Oyuncu yeni bir sinema filminde rol alacak. Bandırma Füze Kulübü isimli filmin yapımcısı Mustafa Uslu…

Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini yapacağı filmde Alina Boz ile Deniz Can Aktaş başrolde yer alıyor. Görkem Sevindik ise yan rollerden Kemal Hoca karakterini canlandıracak.

Alican Yücesoy, Erkan Kolçak Köstendil, Selen Öztürk, Aslı Bekiroğlu, Büşra Develi, Bahtiyar Engin, Altan Erkekli, Görkem Sevindik, Gökhan Yıkılkan, Ahmet Saraçoğlu, Atay Yıldız ve Nizam Namidar gibi isimler de filmin kadrosunda yer alıyor.