Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir’in hobileri çok ama fobisi var mı?

Demet Özdemir’in hobileri çok ama fobisi var mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir her geçen gün daha da çok dikkat çeken bir Türk oyuncu oluyor. Türkiye’de milyonlarca hayranı bulunan oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde de milyonlarca hayrana sahip.

Son dönemde Aşk Taktikleri isimli sinema filminin çekimlerinde yer alan oyuncu, başrolde Şükrü Özyıldız ile buluştu. Yeni karakteri hayranları tarafından çok merak edilen oyuncu, sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekiyor. En son Kapadokya pozu paylaşan Demet Özdemir hakkında hayranlarının merak ettiği bazı konular var. Bu konulardan birisi de hobileri ve varsa fobisinin ne olduğu…

Demet Özdemir'in hobileri çok ama fobisi var mı? 7

Demet Özdemir’in kişiliği hakkında çok fazla merak edilen konu var. Ünlü oyuncunun hobileri nelerdir ve fobisi var mı? İşte bu sorunun yanıtlarını daha önceki röportajlarında bulabilirsiniz.

Öncelikle Demet Özdemir’in en büyük hobisi dans etmek. Zaten profesyonel bir dansçı ve hayatında da dansın yerin çok fazla. Müzik dinlemekten de hiçbir zaman vazgeçmeyen Demet Özdemir, bunun yanı sıra doğa ile iç içe olmayı da çok seviyor.

Hobileri sorulduğu zaman ünlü oyuncu, “Dağ havası almak ve yürüyüş yapmayı da çok seviyorum” diyerek doğada olmaktan büyük keyif aldığını açıklıyor.

Demet Özdemir’in yoğun çalışma programında kendisine ayırdığı çok az zaman var. Bu nedenle de farklı hobiler geliştirmeyi başaramıyor.

Oyuncunun korktuğu ve fobi haline getirdiği bir şey olup olmadığı da merak ediliyor. Ancak Demet bir röportajında fobisinin olmadığını açıkladı.

Kendisine en çok da kokulu mumlar alınmasını seven oyuncu, küçük şeylerden mutlu olmayı bilen birisi.