Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in kabul edip de Hande Erçel’in reddettiği sevişme sahnesi bahanesi çok mantıksız!

Demet Özdemir’in kabul edip de Hande Erçel’in reddettiği sevişme sahnesi bahanesi çok mantıksız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in Sen Çal Kapımı isimli dizideki başarılı işbirliği, daha sonra onları aşka doğru götürmüştü. İkilinin aşk yaşadığı iddiaları Nisan ayında doğrulandı… Birbirlerine çok yakıştırılan çift, dizi sayesinde dünyanın birçok ülkesinde daha çok hayran kitlesi elde etti.

İkilinin birlikte olması da tüm hayranlarını çok mutlu etti. Bir dizi aşkının daha gerçek olması kadar, bu aşkın kısa süreli olması da dikkatlerden kaçmadı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel çifti fikir ayrılıkları sebebi ile ayrıldı. 3 haftadır ayrı oldukları ortaya çıkan ikili hakkında son dönemde ortaya çıkan bir başka konu ise yeniden dikkat çekti.

Disney Plus’un Türkiye için hazırlattığı Dünya ile Benim Aramda isimli dizi için düşünülen kadın başrol Hande Erçel olmuştu… Disney Plus yetkililerinin erkek başrol olarak Buğra Gülsoy yerine Kerem Bürsin’i tercih etmeleri de dikkat çeken bir detaydı.

Demet Özdemir'in kabul edip de Hande Erçel'in reddettiği sevişme sahnesi bahanesi çok mantıksız! 62

Hande Erçel’in diziyi hikayedeki sevişme sahnesi nedeniyle kabul etmediği ortaya çıkmıştı. Senarist Pınar Bulut bu sahnede diretince de oyuncunun rol almak istemediği belirtilmişti. Hande Erçel’in kabul etmediği rolün sahibi ise Demet Özdemir oldu.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ayrılığına rastlayan bu görüşmelerde ilişkilerindeki son durumun etkisi neydi? Hande Erçel, rolü gerçekten sevişme sahnesinden rahatsız olduğu için mi kabul etmedi?

Hande Erçel’in hayranlarını da şaşırtan bu sevişme sahnesi itirazı eğer gerçek ise oyuncunun bundan sonraki projelerinde benzer rolleri kabul etmemesi gerekir.

Demet Özdemir’in kabul edip de Hande Erçel’in kabul etmeyeceği nasıl bir sahne ki bu Disney Plus fırsatını genç oyuncu elinin tersiyle itmiş olsun?

Demet Özdemir'in kabul edip de Hande Erçel'in reddettiği sevişme sahnesi bahanesi çok mantıksız! 63

Kerem Bürsin ile Hande Erçel ayrılığına denk gelen bu görüşmeler sırasında acaba Erçel, başrol erkek oyuncusu olarak eski sevgilisinin düşünüldüğünü öğrenmiş ve bu yüzden rolü kabul etmek istememiş olabilir mi?

Olayların gelişimini ve iç yüzünü bilemiyoruz ama çok yakın bir zamana rastlayan bu iki konunun birbirlerini etkileme ihtimali olabilir.

Yani Hande Erçel, diziyi sevişme sahnesi nedeniyle değil de Kerem Bürsin’in başrol için düşünüldüğünü öğrenince vazgeçmiş olabilir mi?

Tabii bu bir öngörü ama hem dizi görüşmeleri hem de çiftin ayrılığı aynı döneme rastladığı için akıllara takılı kalan bir durum oldu.

Bir de nasıl bir sevişme sahnesi ki bu, Hande Erçel reddedip de en az onun kadar kariyerine ve rollerine dikkat eden Demet Özdemir bunu kabul etmiş olsun!

Mantıksız hatta çok mantıksız…