Ana sayfa Sosyal Medya Mahkum dizisinden sonra Ece İrtem bir başka Fox TV dizisine katıldı!

Mahkum dizisinden sonra Ece İrtem bir başka Fox TV dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Mahkum isimli dizi bu sezon kanalın yüzünü güldüren bir proje oldu… Sezonun en iyi çıkış yapan dizileri arasında bulunan Mahkum, perşembe rekabetinde de birinciliği eline geçirdi. Onur Tuna ile İsmail Hacıoğlu’nun etkili performansları ile göz doldurduğu dizide; Seray Kaya, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu da kadın başroller olarak rollerinin hakkını veriyor.

Ferda karakterini canlandıran ve Mahkum dizisinde etkili çıkışı ile göz dolduran Ece İrtem, yeni dizi tercihini yine Fox TV’den yaptı… Pazartesi akşamları yayınlanan ve beşinci sezonu devam eden Yasak Elma dizisinde başarılı oyuncuyu da izleyeceksiniz.

Mahkum dizisinden sonra Ece İrtem bir başka Fox TV dizisine katıldı! 7

Dizide Kumru karakterinin hayatını etkileyecek olan Meriç karakteri ile izleyeceğimiz Ece İrtem, hikayeye renk katacak. Beşinci sezonun başında diziye katılan Biran Damla Yılmaz ile bolca sahnelerini izleyeceğimiz Ece İrtem’in hikayedeki konumu da önümüzdeki bölümlerde net bir şekilde ortaya çıkacak.

1991 yılında Sivas’ta dünyaya gelen Ece İrtem, 2015 yılında Şeref Meselesi dizisiyle birlikte setlerde görünmeye başladı. Paramparça dizisinin ardından O Hayat Benim’de Sinem olarak öne çıkan oyuncu, Yeni Gelin dizisindeki Afet karakteri ile de dikkatleri çekti.

Kertenkele, Payitaht Abdülhamid dizilerinde tecrübe kazanan Ece İrtem, Bay Yanlış dizisinde ise Gizem karakterine hayat verdi. Son olarak Mahkum dizisinde izlediğimiz genç oyuncu, yine Fox TV ekranında bu sefer Yasak Elma ile kariyer yolculuğuna devam edecek.