Ana sayfa Sosyal Medya ‘Demet Özdemir’in kucağına bebek çok yakıştı’ dedirten görüntüler!

‘Demet Özdemir’in kucağına bebek çok yakıştı’ dedirten görüntüler!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ünlü oyuncu Demet Özdemir, son dönemin en başarılı oyuncularından. Oyuncu, iş yaşamıyla olduğu kadar özel hayatı ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı beraberlikle de sürekli gündemde. Oğuzhan Koç’a olan aşkını her fırsatta dile getiren güzel oyuncu, evlilik konusunda ise henüz net bir şey söylemiyor, basın mensuplarının bu konudaki sorularını da çoğu zaman ‘kısmet’ diyerek geçiştiriyor.

Sosyal medyasını aktif olarak kullanan Demet Özdemir’in son paylaşımı adeta, ‘Demet Özdemir’in kucağına bebek çok yakıştı’ dedirtti. Ünlü oyuncu Demet Özdemir, yakın arkadaşı, çiçeği burnunda anne şarkıcı Merve Özbey’i evinde ziyaret ederek, arkadaşının bebeğiyle keyifli vakit geçirdi.

'Demet Özdemir'in kucağına bebek çok yakıştı' dedirten görüntüler! 8

Demet Özdemir,  arkadaşı Merve Özbey’in 6 aylık kızı Elif Özüm’ü sevmelere doyamadı. O anlar Merve Özbey’in objektifine yansıdı. Şarkıcı, arkadaşı ve kızının sevimli hallerini sosyal medyada paylaşarak fotoğrafın hemen altına, ‘Onlarınki bir aşk hikayesi’ yazdı.

'Demet Özdemir'in kucağına bebek çok yakıştı' dedirten görüntüler! 9

Aynı fotoğrafı Demet Özdemir’de storysine taşıyarak, ‘Aklımı yitiriyorum’ dedi. Minik bebeği kucağından indirmeyen Demet Özdemir, bebeği  sevmelere doyamadı.