Ana sayfa Sosyal Medya Hayat Bilgisi’nin ‘Kikirik’i Çisil Oral’ın son hali şaşırttı!

Hayat Bilgisi’nin ‘Kikirik’i Çisil Oral’ın son hali şaşırttı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2003-2006 yılları arasında ekrana gelen ve fenomen olan ‘Hayat Bilgisi’ dizisinde  ‘Biricik’ rolüne hayat veren ve dizide ‘Kikirik’ lakabıyla tanınan oyuncu Çisil Oral, son haliyle gündeme geldi. Çisil Oral, baş rollerinde; Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem, Paşhan Yılmazel, Gökçe Bahadır, Yeliz Doğramacılar, Ümit Erdim, Serhan Arslan, Tarık Papuççuoğlu, Yıldız Asyalı, Atilla Olgaç ve Erdal Türkmen gibi ünlü isimlerin yer aldığı ‘Hayat Bilgilisi’ dizisiyle bir döneme damga vurmuştu.

Oyuncu değişimiyle görenleri şaşırttı. Milliyet Cadde’de yer alan habere göre, Oral, geçirdiği estetik operasyonlarla adeta bambaşka biri oldu. Çisil Oral’ın son hali, sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Hayat Bilgisi'nin 'Kikirik'i Çisil Oral'ın son hali şaşırttı! 8

Uzun yıllar tiyatro sahnesinde boy gösteren ve kendi senaryolarını yazan Çisil Oral, Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. ‘Hayat Bilgisi’ dizisinin ardından ekranlarda pek görünmeyen Çisil Oral radyo programları sundu.

Hayat Bilgisi'nin 'Kikirik'i Çisil Oral'ın son hali şaşırttı! 9

Şimdilerde ise TV8,5 ekranlarında yer alıyor. Dizi ve filmlerden uzak duran Çisil Oral, verdiği bir röportajda  kendisini ekranda görmek isteyen hayranlarına şunları söylemişti; Ekrana hiç ara vermedim, bundan dolayı geri dönmek gibi bir durumun içinde değilim. Sanırım bu düşünce şundan kaynaklanıyor, ‘Hayat Bilgisi’ o dönem kendi çizgisinde çok popüler olan bir televizyon dizisiydi, daha sonra tiyatro ve sinemanın dışında televizyonda pek çok iş yaptım ama ‘Hayat Bilgisi’nin gölgesinde kaldı ve gözden kaçtı sanırım.”