Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in oynayacağı filmdeki partneri belli oldu!

Demet Özdemir’in oynayacağı filmdeki partneri belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Erkenci Kuş dizisiyle kariyerinde hızlı bir sıçrayış yapan genç oyuncu Demet Özdemir, yaz aylarında bir sinema filminde oynayacağını kısa bir süre önce açıklamıştı. Doğduğun Ev Kaderindir ile ekranlara gelen Demet Özdemir’in yazı çalışacağı filmiyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Romantik komedi türündeki başarılı oyunculuğuyla dikkatleri çeken Demet Özdemir, dram dizisiyle de beğeni topladı. Oyuncu, yeni projesinde yeniden romantik komediye dönüyor.

Netflix için çekilecek olan filmin ismi ve filmde kiminle oynayacağı merak konusuydu. Sonunda bu ayrıntılar ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş, Demet Özdemir’in filmde Şükrü Özyıldız ile partner olacağını tv100’deki haberinde duyurdu.

Şükrü Özyıldız, atv’nin Akıncı dizisinde oynuyor. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın dizilerinin de final yapacağı öğrenildi. Akıncı dizisi 20. bölümde final yapacak. Doğduğun Ev Kaderindir’in ise Mayıs ortasında final yapması bekleniyor.

Demet Özdemir'in oynayacağı filmdeki partneri belli oldu! 7

İki oyuncunun oynayacağı filmin ismi Aşk Taktikleri. Filmin yönetmenliğini ise Sen Anlat Karadeniz dizisinin ardından Sefirin Kızı dizisinin de yönetmenliğini yapan Emre Kabakuşak çekecek.

Senaryosunu Pelin Karamehmetoğlu’nun yaptığı, O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği filmin çekimlerinin ise Haziran ayında başlaması planlanıyor. Demet Özdemir, yaz tatili yapamadan film çekimlerine başlayacak.