Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir’in yeni dizi kararı öncesi önemli gelişmeler!

Demet Özdemir’in yeni dizi kararı öncesi önemli gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş isimli romantik komedi dizisi ile büyük başarı kazandı. Can Yaman ile birlikte başrolde yer alan oyuncu, Sanem karakteri ile yeteneklerini ortaya çıkardı.

Demet Özdemir, bu dizi sayesinde öyle başarılı oldu ki, yurt dışında Erkenci Kuş’un birçok ülkede yayınlanması ile hayran kitlesini artırdı… Ünlü oyuncu bu başarının ardından farklı roller deneme isteğini yerine getirdi.

Doğduğun Ev Kaderindir isimli dram dizisinde Zeynep karakterini canlandıran ünlü oyuncu, yine çok başarılı dönem yaşadı. İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşan Demet Özdemir, dizinin sonlarında da Engin Öztürk ile partner oldu.

Demet Özdemir hayranlarının da çok ilgi gösterdiği dizi Mayıs ayında final yaparak ekran ömrünü 43. bölümde tamamladı. Şimdi ise ünlü oyuncunun hayranları heyecanla yeni dizisini bekliyor.

Şükrü Özyıldız ile birlikte Netflix için çekilen Aşk Taktikleri isimli sinema filmi için sete çıkan Demet Özdemir, çekimler bitince yeni dizisi için karar verecek.

Ünlü oyuncu, film çekimleri bitmeden kendisine gelen teklifleri değerlendirmeyeceğini, senaryo okumayacağını söylemişti. Şimdi ise filmin çekimlerinin bitmesine çok az kaldı. Bu hafta çekimler tamamlanacak ve Demet Özdemir kendisine gelen dizi tekliflerini değerlendirmeye başlayacak.

Yeni sezonda ekranda olması beklenen ünlü oyuncuya iddialı dizi projeleri için iki yapım firmasından teklifler geldiği ortaya çıktı. Bakalım Demet Özdemir nasıl bir tercih yapacak? Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.