Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün’ün sağlık durumu nasıl, Another Self dizisine ne oldu?

Tuba Büyüküstün’ün sağlık durumu nasıl, Another Self dizisine ne oldu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ayvalık’ta yapılan Netflix dizisinin çekimleri sırasında başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün’ün koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimlere ara verilmişti.

Ünlü oyuncu bir süre hastanede kaldıktan sonra tedavisine evinde devam edilmiş ve bu süreçte de dizi ekibi İstanbul’a dönmek durumunda kaldı… Çekimlerin başlarında yaşanan bu sorun nedeniyle tüm dizi ekibi ve oyuncular yeniden kontrollerden geçti.

Another Self isimli 8 bölümlük dijital dizinin yönetmeni Burcu Alptekin. Tuba Büyüküstün’ün durumunun iyi olduğu ve dizinin çekimlerine de gelecek hafta yeniden başlanacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Dizide; Boncuk Yılmaz, Seda Bakan, Serkan Altunorak, Murat Boz, Fırat Tanış ve Rıza Kocaoğlu başrollerde yer alıyor… Bayram tatili ile birlikte diziye uzun süre ara verilmiş oldu.

Tuba Büyüküstün’ün sete çıkabilecek duruma gelmesinin ardından da ekip yeniden Ayvalık’a dönecek ve çekimlere devam edilecek. Okul arkadaşı olan 3 kadının hikayesi olarak ortaya çıkan Another Self dizisinin çekimleri bir sorun daha yaşanmadan tamamlanır ise 2022 yılının başlarında izleyicilerle buluşması bekleniyor.