Ana sayfa Sinema Demet Özdemir’in yeni filmi Aşk Taktikleri’nin tanıtımı çok güzel! Ancak hikaye biraz fazla tanıdık!

Demet Özdemir’in yeni filmi Aşk Taktikleri’nin tanıtımı çok güzel! Ancak hikaye biraz fazla tanıdık!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ı bir araya getiren Aşk Taktikleri filminin Netflix’te yayına girmesi için geri sayım devam ediyor. 11 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak filmin tanıtımı bugün paylaşıldı. Tanıtım çok güzel. Ancak hikaye biraz fazla tanıdık.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin sona ermesinden sonra bir sonraki projesinde tercihini filmden yana kullanan Demet Özdemir yaz ayları boyunca Aşk Taktikleri filminin çekimlerindeydi. Bugüne kadar filmin ne çekimlerinden ne de hikayesinden en ufak bir ipucu bile verilmedi. İzleyici de büyük merak içindeydi.

Yeni filmin ilk tanıtımı nihayet bugün yayınlandı. Romantik Komedi türündeki filmin tanıtımı izleyiciler tarafından çok beğenildi. Tanıtımdan hikayenin nasıl olduğu da ortaya çıktı. Ancak ortada bir sorun vardı. Zira bu hikaye 2003 yılı Hollywood yapımı Bir Erkek 10 Günde Nasıl Kaybedilir? isimli filmin neredeyse tıpatıp aynısı.

Başrollerini Kate Hudson ve Matthew McConaughey’nin paylaştığı, Donald Petrie tarafından yönetilen 2003 romantik komedi türü film yayınlandığı dönem çok iş yapmıştı. En iyi romantik komediler arasında yer alan filmin hikayesi şöyleydi:

Composure dergisindeki “Nasıl Yapmalı” köşesinin yazarı olan Andie Anderson’ın (Kate Hudson) önünde kısa sürede teslim etmesi gereken alışılmadık bir görev vardır. Kadınların erkeklerle ilişkilerinde yaptığı ve onların kaçmasına sebep olan hataları birinci elden deneyimleyerek yazması gerekmektedir.

Demet Özdemir’in yeni filmi Aşk Taktikleri’nin tanıtımı çok güzel! Ancak hikaye biraz fazla tanıdık! 7

Önündeki süre ise sadece 10 gündür. Bu süre içinde bir erkek bulması, onu kendisine aşık etmesi, sonra da kendisinden bıktıracak klasik flört hatalarını yapması gerekmektedir. Bu görev için hedef seçtiği Benjamin Barry (Matthew McConaughey) adlı reklamcı gencin durumu da başka bir alemdir. O da kendi patronuyla iddiaya girmiştir ve istediği kadını 10 gün içinde kendisine aşık edebileceğini ileri sürmektedir.

Tanıtımdan anlaşıldığı kadarıyla Aşk Taktikleri filminin hikayesi de bu filmle neredeyse aynı. Ancak sadece tanıtımdan gördüğümüz kadarıyla Demet Özdemir’in canlandıracağı karakter iddia sebebiyle yaşadıklarını bir dergiye değil kendi bloguna yazacak. Mutlaka başka ayrıntılarda da fark olacaktır ancak görünen o ki hikaye oldukça benzer.