Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar’ın kötü adamı Necip Memili’yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu kimin elinde oyuncak oldu?

Kanunsuz Topraklar’ın kötü adamı Necip Memili’yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu kimin elinde oyuncak oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yetenekli oyuncu Necip Memili, ‘Cumali’ karakterini canlandırdığı Show TV’nin fenomen dizisi Çukur’un final yapmasının ardından yeni sezonda Kanunsuz Topraklar dizisiyle Fox TV ekranında izleyiciyle buluştu.

Kanunsuz Topraklar’da’ Ali Gelik’ karakterine hayat veren yetenekli oyuncu yine oyunculuğunu konuşturuyor. Oyuncu dizinin ‘kötü adamı’ olarak ekrandaki performasıyla dikkat çekiyor.

Oyuncu diziden arta kalan zamanlarını ise küçük kızıyla birlikte vakit geçirerek değerlendiriyor. Kızı Asya ile oynadığı anları zaman zaman instagram hesabından da paylaşan Necip Memili son paylaşımıyla hayranlarını mest etti.

Kanunsuz Topraklar'ın kötü adamı Necip Memili'yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu kimin elinde oyuncak oldu? 8

2020 yılının başlarında editör Didem Dayıcıoğlu ile evlenen oyuncu aynı yıl baba oldu. İnstagram hesabından sık sık kızıyla ilgili paylaşımlarda bulunan Necip Memili kızıyla oyun oynadığı anları takipçileriyle paylaştı.

Yere yatarak küçük kızıyla beraber oyunlar oynayan Necip Memili, son paylaşımında kızının fotoğrafının altına yazdığı yazıyla da hayranlarını duygulandırdı.

Kanunsuz Topraklar'ın kötü adamı Necip Memili'yi hiç böyle görmediniz! Oyuncu kimin elinde oyuncak oldu? 9

Oyuncu, kızı Asya’nın fotoğrafının altına şunları yazdı; ‘Yüzün, bir tatlı hüzün,güzün yok menevişsin sen, Yüzün, bir zaman kırığı, yazı kesmiş bir kırık kalem ucu, Yüzün, her cümlenin başlangıcı,ömre dair Yüzün, ben den eski benim zamanım ve benim sonram olan bir yer.’