Ana sayfa Dizi Fragmanları Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse güzelliğiyle göz kamaştırdı!..

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse güzelliğiyle göz kamaştırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, 2020 yılında rol aldığı ancak kısa süren Zemheri dizisinden bu yana bir projede yer almıyor.

Kendisine gelen yaz dizisi tekliflerini kabul etmediğini, sezon projeleri aradığını söyleyen oyuncu, hayranlarıyla da bu arada sosyal medya üzerinden hasret giderdi.

Oyuncu, instagram hesabından yaptığı son paylaşımında, kendi kendini çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu.

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse güzelliğiyle göz kamaştırdı!.. 1

Oyuncu, art arda çektiği pozlara; ‘Tek başıma kendim çektim, olabiliyormuş’ notunu düştü. Hayranlarının ekranlarda görmeyi özlediği oyuncu sonunda aradığı rolü de buldu.

Verdiği bir röportajda; Kendisine sürekli benzer rol teklifleri yapıldığını ve kendisini tekrar etmek istemediği için de çok farklı roller olmazsa projelerde yer almama kararı aldığını açıklayan Hazal Filiz Küçükköse, Ay Yapım imzasını taşıyan Kötü Adamın 10 Günü isimli sinema filminde baş rol oynayacak.

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse güzelliğiyle göz kamaştırdı!.. 2

Kötü Adamın 10 Günü adlı film, Mehmet Eroğlu’nun eserinden uyarlanan İyi Adamın 10 Günü adlı filmin devam filmi olacak.

Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı filmin baş rolünde Nejat İşler bulunuyor. ‘Avukat Sadık’ olarak izlediğimiz Nejat İşler, yeniden hayranları ile buluşacak.

Sadık, kaybedecek bir şeyi kalmayınca kötü bir adam olma yolunda ilerleyecek ve bu süreçte yaşanacaklar da
izleyicileri etkileyecek. Yeni filmin kadrosuna katılan Hazal Filiz Küçükköse ise ‘Buket’ karakterine hayat verecek.

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse güzelliğiyle göz kamaştırdı!.. 3