Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde verdiği imaj ile birçok kişiyi kıskandırıyor!

Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde verdiği imaj ile birçok kişiyi kıskandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisinin en başından bu yana başrolde yer alan ve birçok isim ayrılmasına rağmen Zehra karakteri ile hikayeye sahip çıkan isim Deniz Baysal oldu. Teşkilat dizisinin ikinci sezon sonlarına doğru büyük ilgi kaygı yaşamasına rağmen, üçüncü sezonda durumu toparlaması da dikkatlerden kaçmıyor.

Murat Yıldırım’in hikayeye dahil olması ile birlikte Teşkilat dizisi bambaşka bir hava yakaladı. Deniz Baysal da ekranda güçlü bir kadın karakterini canlandırarak çok geniş bir hayran kitlesinin desteğini almayı başardı. Murat Yıldırım ile Deniz Baysal ikilisinin çok iyi bir uyum sağlaması ile birlikte Teşkilat dizisi yeniden doğdu diyebiliriz.

Deniz Baysal, Teşkilat dizisinde verdiği imaj ile birçok kişiyi kıskandırıyor! 7

Deniz Baysal, özellikle kadın televizyon dizisi izleyicilerinin her zaman şikayet ettiği, güçlü kadın karakterlerinin olmaması eleştirisini yıkan bir isim. Çünkü Zehra karakteri bir istihbarat ajanı olarak her türlü tehlikeye atılıyor ve kahramanlıkları ile kadınların da bu tür meslekleri yapabileceği imajını sergiliyor.

Deniz Baysal’ın başarılı oyunculuk performansı hayranlarını fazlasıyla etkiledi. Teşkilat dizisinin oyuncuya yeni bir imaj kazandırdığını ve böyle aksiyon yapımlarında yapımcıların tercih edeceği ilk isimlerden birisi haline geldiğini söyleyebiliriz.

Teşkilat isimli TRT1 dizisi pazar akşamları yoluna emin adımlarla devam ederken, Deniz Baysal da her hafta ismini biraz daha çok duyuruyor ve yeni tarzıyla başarıya ulaşarak da ekranda güçlü bir kadın görüntüsü çiziyor.