Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul’un oynadığı TRT’nin Teşkilat dizisinin çekimleri başladı, sürpriz bir isim de kadroda!

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul’un oynadığı TRT’nin Teşkilat dizisinin çekimleri başladı, sürpriz bir isim de kadroda!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1’in yeni sezondaki iddialı yapımlarına bir yenisi daha ekleniyor. Bu yıl Masumlar Apartmanı, Uyanış Büyük Selçuklu dizileriyle birlikte hazırlıkları süren iddialı yapımların da ekrana gelmesi bekleniyor. Bu diziler arasında bir süredir hazırlıkları süren ve medyada da gündeme gelen Teşkilat dizisi var.

Dizinin çekimleri Ankara’da başladı. 3 bölümü çekilen dizinin başrollerinde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal rol alıyor. Bilindiği gibi ikili, daha önce Fazilet Hanım ve Kızları isimli Star TV’nin sevilen dizisinde oynamışlardı. İki oyuncuyu yeniden buluşturan diziye yeni bir ismin daha dahil olduğu öğrenildi.

Söz dizisinin efsane komutanlarından Yarbay Erdem’i oynayan Nihat Altınkaya da kadroda. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hesabından verdiği bilgiye göre, Altınkaya da kısa bir süre önce diziye dahil oldu.

Deniz Baysal ve Çağlar Ertuğrul'un oynadığı TRT'nin Teşkilat dizisinin çekimleri başladı, sürpriz bir isim de kadroda! 7

Bu durum ilginç bir tesadüfü de ortaya çıkardı aslında! Deniz Baysal, Söz dizisinde de Savcı Derya rolünde oynuyordu. Baysal böylece, iki ayrı dizideki rol arkadaşlarıyla yeniden buluşuyor.

Yapımcılığını Tims&B Productions’un üstlendiği dizide, Milli İstihbarat Teşkilatı’nda çalışan özel bir ekibin iş ve özel hayatlarında yaşadıkları konu alınıyor.

Dizide ayrıca Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Eneshan Nalbant, Mesut Akusta ve Atılay Uluışık da rol almakta. Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin çekimleri sürüyor.

Henüz yayın tarihi ise belli değil. Ancak 3 bölümün bitmiş olması, dizinin yakında yayında olacağının da bir göstergesi.