Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrıldığı sanılan Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisine geri dönüyor! Hem de ne dönüş!

Ayrıldığı sanılan Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisine geri dönüyor! Hem de ne dönüş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nın sürprizleri bitmiyor! Tam Eda ve Serkan evleniyor derken, ortaya çıkan yeni durum, her şeyi alt üst etti! Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan dizi, yarın akşam (30 Ocak) 29. bölümüyle ekranda olacak. Dizide izleyenleri şaşırtacak gelişmeler yer alıyor.

Yayınlanan yeni fragman ile birlikte büyük sürpriz de ortaya çıktı! Bir süre önce aniden Selin karakterinin gitmesi izleyiciyi şaşırtmıştı! Kimi izleyiciler Eda ve Serkan arasına girdiği için onu istemiyordu ama Bige Önal, başarılı oyunculuğu ile diziye ivme katıyordu.

Bu ani ayrılığın ardından bambaşka bir sürprizle birlikte Selin geri dönecek! Düğün günü Serkan’ın uçağının kaybolmasıyla büyük bir şok yaşayan Eda, onun bir şekilde yaşadığı ve geri döneceği inancını taşıyor. Serkan ise o sırada Selin ile birlikte.

İkilinin nasıl buluştukları, kaza mı olduğu, Serkan’ın hafızasını mı kaybettiği şeklinde pek çok soru fragmandann sonra oluştu. Selin’in, Serkan’ı Eda konusunda doldurduğu görülen fragmanda, ikilinin bir dağ evinde oldukları da görülüyor.

İzleyenlerin kafalarını hayli karıştıran bu fragman ile birlikte sürpriz gelişmeler de yeni bölümde şaşırtacak! Sen Çal Kapımı dizisi, adeta bir ters köşe yaparak izleyenleri şaşırttı!

Ayrıldığı sanılan Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisine geri dönüyor! Hem de ne dönüş! 8

Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in başrolünde oynadıkları diziye Bige Önal’ın dönüşü ile birlikte neler olacağı da merakla bekleniyor!

Uçağın kaybolmasından sonra iki ay geçtiği anlaşılan yeni bölüm tanıtımının ardından heyecanla bölümün bekleyişine girdi izleyici…

İşte 29. bölüm özeti:

Serkan’ın uçağı İtalya’ya iş için giderken kaybolur. Eda gelinliği içinde perişan bir halde yere yığılır. Düğün için toplanmış olan herkes şaşkınlık ve korku içindedir. Uçağın düştüğü kesinleşir ama Serkan ortada yoktur. Kaza sonrası Eda için Serkan’dan iyi haber bekleyerek geçen acı dolu günler başlar.

Ayrıldığı sanılan Bige Önal, Sen Çal Kapımı dizisine geri dönüyor! Hem de ne dönüş! 9

Serkan’ın kaybı herkesin hayatında derin yaralar açmıştır. Onun yokluğunda Eda, Serkan’ın arkadaşları ve Aydan da merak ve acı içindedir. Birbirlerine destek olarak hem özel hayatlarını sürdürmeye hem de Artlife Mimarlık’taki işleri aksatmadan sürdürmeye çalışırlar.

Sonunda Serkan geri döner. Hem de yanında tanıdık biriyle. Sağlığı yerindedir ama geçen süre içinde hayatında çok şey değişmiştir. Bu değişimler Eda’yı derinden sarsar. İnsanlar şaşkınlık içindeyken Eda bu değişim karşısında direnç göstermeye kararlıdır.

29. bölüm fragmanı: