Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’dan Mehdi ve Zeynep’li güldüren gönderme!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’dan Mehdi ve Zeynep’li güldüren gönderme!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin iki başrol oyuncusu Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol, kamera arkasında çok iyi anlaşan iki dost. Oyuncular, dizide her ne kadar dram yüklü bir hikayenin kahramanları olsalar da kamera arkasında durum başka! İki oyuncu da setteki keyifli halleriyle sosyal medyadan takipçilerini keyiflendiren kareler paylaşıyorlar.

Dizide Mehdi’nin hapisten çıkmak üzereyken kurulan bir kumpasla yeniden cezaevine dönmesi herkesi şaşırtmıştı. Zeynep’in avukatlığını üstlenip bu oyuncu bozmak ve Mehdi’yi kurtarmak için çabaladığı son bölümde, ikili arasında duygusal anlar da yaşanmıştı.

Zeynep, bir avukat olarak işini yaparken, Mehdi de cezaevinde sağ kalmaya çalışıyor! Hikayenin devamını gelecek bölüm izleyeceğiz ama sette durumlar başka!

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Demet Özdemir, sık sık setten paylaşımlar yapıyor. Bu kez ikilinin karavanda dinlenirken çekilen fotoğrafları dikkatleri çekti.

Çelikkol ve Özdemir, set arasında karavanda çekilen pozlarıyla hayranlarını mutlu ederken, Demet Özdemir’in düştüğü not ise güldürdü.

İşte o paylaşım…

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol'dan Mehdi ve Zeynep'li güldüren gönderme! 7