Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal ve Murat Yıldırım’ın ZehMer pozuna gel de düşme!

Deniz Baysal ve Murat Yıldırım’ın ZehMer pozuna gel de düşme!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Teşkilat dizisi, heyecanlı bölümleriyle yeni sezonda da izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Çağlar Ertuğrul’un ayrılığının ardından uzun süre Deniz Baysal’ın yeni partneri merak konusu olmuştu. Murat Yıldırım ismi, henüz yeni sezon başlamadan heyecanı katlamıştı!

Dizinin 3. sezonuyla da reytinglerde yüksek oranlarda aldığı puanlar, kanalın ve izleyicinin yüzünü güldürüyor! Yenilenen hikayesi ve Ankara’dan İstanbul’a taşınan yeni gelişmeleriyle aksiyon dozu artan Teşkilat dizisinde Ömer ve Zehra partnerliği büyük beğeni topluyor

Dizinin iki başarılı oyuncusu Murat Yıldırım ve Deniz Baysal, ekran uyumu açısından çok başarılı bulunuyor. Kamera arkasında da iyi bir dostluk kurdukları ve enerjilerinin tuttuğu görülen iki oyuncu, zaman zaman birlikte pozlarını instagram sayfalarından paylaşarak hayranlarına güzel sürprizler yapıyorlar.

Deniz Baysal ve Murat Yıldırım'ın ZehMer pozuna gel de düşme! 8

İkiliyi birbirine çok yakıştıran izleyiciler bir başka sürpriz fotoğraf daha geldi!Teşkilat dizisinin yeni bölümü öncesinde özel olarak çekilmiş bir fotoğraf, izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Murat Yıldırım’ın siyah takım elbise ve Deniz Baysal’ın da kırmızı bir abiye kıyafetle verdikleri bu poz, Zehra ve Ömer olarak ZehMer etiketiyle yapılan paylaşımlara konu oldu.

Deniz Baysal ve Murat Yıldırım'ın ZehMer pozuna gel de düşme! 9

Yeni kadrosu, yepyeni hikayesi ile 3. sezonda da izleyenlerin severek takip ettikleri Teşkilat dizisi, ekranın iki başarılı ismini de partner olarak çok sevdirdi. Birlikte 56. bölüm öncesi verdikleri bu poz için izleyiciler Murat Yıldırım’ın karizmatik duruşu ve Deniz Baysal’ın güzelliğine övgü dolu sözlerle yorumlayarak bu güzel sürprizi sosyal medyada paylaştılar.