Ana sayfa Dizi Haberleri Giderek daha da zorlayan sahnele geliyor! Kızılcık Şerbeti, sosyal medya desteğini arkasına çoktan aldı!

Giderek daha da zorlayan sahnele geliyor! Kızılcık Şerbeti, sosyal medya desteğini arkasına çoktan aldı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisi, Yalı Çapkını gibi reyting rekortmeni bir dizi ile rekabet etmekte güçlük çekse de yeni bölüm fragmanı ile birlikte iyice sertleşen hikayesiyle izleyenlerin daha çok ilgisini çekeceğini göstermekte!

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç’ın yer aldıkları dizide Doğa’nın hamileliğinin ilerlemesi ile birlikte evde yaşanan gerginlikler de ayrı bir süreç getirecek! Doğa’nın erkek doktora muayene olmasını istemeyen Pembe’nin Kıvılcım’a bu durumu söylemesi ile yeni gerginliklerin yaşanacağı anlaşılıyor!

Bu arada Fatih ile Doğa arasında da evde yaşanan ayrışmalar nedeniyle gerginlikler artacak! Ailenin Doğa’nın tavırlarına karşı giderek daha da sertleşmeleri, olayları başka boyuta taşırken, izleyici açısından da heyecanlı sahnelerin gelişi 5. bölüm fragmanıyla anlaşılıyor.

Giderek daha da zorlayan sahnele geliyor! Kızılcık Şerbeti, sosyal medya desteğini arkasına çoktan aldı! 8

Bu arada Kızılcık Şerbeti dizisi, 18 Kasım akşamı yayınlanan 4. bölümüyle reytinglerde pek bekleneni verememiş olsa da sosyal medyada çok konuşulan bir yapım olduğunu ortaya koydu! Adba.tv’nin verilerine göre, günün çift haneli reyting puanları ile birincisi olan Yalı Çapkını dizisi ile Kızılcık Şerbeti dizisi arasında sosyal medyada büyük bir rekabetin yaşandığını ortaya koymakta!

Giderek daha da zorlayan sahnele geliyor! Kızılcık Şerbeti, sosyal medya desteğini arkasına çoktan aldı! 9

Aynı akşam ekrana gelen TRT1’in Kasaba Doktor, Atv’nin Yalnız Kurt, Fox TV’nin İyilik ve Kanal D’nin Arka Sokaklar dizilerinin gün içinde sosyal medyada konuşulma oranları çok daha düşük. Ancak Yalı Çapkını dizisi 101 bin iletiyle günün en çok konuşulan dizisi olurken Kızılcık Şerbeti’nin de 89 bin iletiye konu olması, aralarındaki güçlü rekabeti de ortaya koydu!

Ekranda Yalı Çapkını rakip tanımasa da Kızılcık Şerbeti dizisinin hikayesinin daha da derinleşmesi ile birlikte izleyiciyi daha çok çekerek reytinglerini yükselteceği düşünülüyor. Sosyal medyadan şimdiden desteğini almış görünen Kızılcık Şerbeti dizisi, Cuma akşamlarının heyecanla beklenen yapımlarından birisi olacağının sinyalini veriyor!