Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Arap uyarlaması çekildi! İşte dizinin afişi…

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Arap uyarlaması çekildi! İşte dizinin afişi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son dönemde dizilerimizin Arap uyarlamaları ile ilgili haberler hız kazandı! İlk olarak Güllerin Savaşı isimli çok sevilen dizinin uyarlamasının çekildiği öğrenilmişti. Ardından Sadakatsiz dizisinin de Arap uyarlamasının çekilmek için hazırlanıldığını kaydedilmişti.

TV Eleştirmeni ve Köşe Yazarı Sina Koloğlu, twitter hesabından Ay Yapım ve Med Yapım’ın, MBC Gruoup ile anlaşmasının ardından, pek çok yerli dizimizin Arap uyarlamasının geleceği bilgisini vermişti. Sırada Yasak Elma dizisinin de bulunduğunu belirten Sina Koloğlu, son olarak yaptığı açıklamada bu kez Ufak Tefek Cinayetler dizisinin de Arap uyarlamasının çekildiği ve yayınlanmaya başlandığı bilgisini verdi.

Koloğlu, Star TV dizisi olarak ekranlara gelen ve Türkiye’de çok sevilen Ay Yapım imzalı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin, MBC için Arap uyarlamasının Stiletto adıyla çekildiğini belirtmekte.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Arap uyarlaması çekildi! İşte dizinin afişi... 8

Suriyeli ve Lübnanlı oyuncuların yer aldığı kadro ile MBC medya grubunun önemli dijital platformu Shahid’te 4 Eylül’den itibaren gösterilmeye başlandığı ifade ediliyor. 58 bölümü yayınlanan dizi, Shahid platformunun izlendiği 19 ülkenin hepsinde de reytinglerde birinci sıraya gelmeyi başarmış!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin Arap uyarlaması çekildi! İşte dizinin afişi... 9

Sina Koloğlu, Türkiye Top 10 listesinde de birinci sırada yer alan Ufak Tefek Cinayetler’in Arap uyarlaması Stiletto dizisinin ikinci sezonunun çekilmeyeceğini, toplamda 90 bölüm çekildiğini belirtiyor.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin yerli versiyonunda Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Bade İşçil, Tülin Özen ve Mert Fırat başrollerdeydi. 2017 yılı Ekim ayında ekrana gelmeye başlayan dizi 2 sezon sürmüştü. Meriç Acemi’nin senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer yapıyordu.