Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Baysal’ın Teşkilat’taki partneri Murat Yıldırım ile pozuna ilk yorum İman Elbani’den!

Deniz Baysal’ın Teşkilat’taki partneri Murat Yıldırım ile pozuna ilk yorum İman Elbani’den!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Pazar akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinde partner olan Murat Yıldırım ve Deniz Baysal, birbirlerine çok yakıştırılıyorlar izleyenler tarafından. Geçtiğimiz sezon sonunda diziden ayrılan Çağlar Ertuğrul’un yerine bu sezon kimin geleceği uzun süre belli olmamıştı. Serdar karakterinin ölümü ile birlikte çok üzülen izleyici, yeni sezonda Zehra’nın partnerini de merakla bekledi.

Dizinin yeni sezon yayını başlamadan kısa bir süre önce Murat Yıldırım’ın diziye katılacağı öğrenildiğinde pek çok izleyiciden olumlu mesajlar geldi. Ancak gözlerin Serdar’ı arayacağı ve bu değişikliğin reyting kaybına yol açacağı şeklindeki kimi endişeler, yerini başarılı bir reyting sürecine bıraktı!

Teşkilat dizisi, en büyük rakibi Kanal D’nin Yargı dizisiyle kıyasıya bir mücadele veriyor her hafta reytinglerde. Bir süre öne geçen dizi, bir kaç haftadır zirveyi kaptırmıştı! Ancak bu hafta Total kategorisinde yine ilk sırayı almayı başardı! Yargı’nın AB ve ABC1 kategorilerinde 1. olduğu tabloda Teşkilat ise 2. sırada.

Sezon başından beri temposu hiç düşmeyen, heyecanlı ve aksiyon dolu sahnelerle devam eden Teşkilat dizisinde Ömer ve Zehra ikilisi çok sevildi. İki başarılı oyuncu Deniz Baysal ve Murat Yıldırım, kamera arkasında da iyi anlaştıklarını yaptıkları paylaşımlarla gösteriyorlar.

Deniz Baysal'ın Teşkilat'taki partneri Murat Yıldırım ile pozuna ilk yorum İman Elbani'den! 8

Deniz Baysal, instagram hesabından son olarak bir çekim sırasında birlikte bir fotoğraflarını paylaştı. Mesaj olarak da “Operasyondayız, sonra ara” notunu düştü oyuncu. Meslektaşı ve partneri Murat Yıldırım ile verdiği bu poz, Teşkilat dizisi izleyenler için güzel bir sürpriz oldu.

Pek çok takipçinin beğeni dolu yorumlarını alan bu paylaşıma ilk yorumu yapanlardan birisi de Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani idi…

 

Deniz Baysal'ın Teşkilat'taki partneri Murat Yıldırım ile pozuna ilk yorum İman Elbani'den! 9

Elbani, fotoğrafa kalp emojili bir gönderme yaparken, Baysal da bu mesaja “Beauty” yorumuyla yanıt verdi ve kalp emojisi ekledi.